Görüntülü Haberler

Başkan Yavaş: “Anadolu İnsanı Zamana Meydan Okuyor”

 

Başkan Yavaş: “Anadolu İnsanı Zamana Meydan Okuyor”

 

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Dereciören Mahallesi’nde demircilik yapan Mehmet Yılmaz’ı atölyesinde ziyaret etti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Dereciören Mahallesi’nde demircilik yapan  Mehmet Yılmaz’ı atölyesinde ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yavaş ve demir ustası Mehmet Yılmaz sohbet etti. Başkan Ekrem Yavaş, Mehmet Yılmaz’a yaşıyla ve işiyle ilgili merak ettiği soruları yöneltti. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Mehmet Yılmaz ile edilen sohbetten keyif duyduğunu belirtti.

 

 “Bahaneler üretmek yerine işine yoğunlaşıyor”

83 yaşında demircilik işi ile uğraşan Usta Mehmet Yılmaz’ın yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını ifade eden Yavaş, “ Hacı Mehmet Yılmaz 83 yaşında halen demircilik yapıyor. Emeği kadar, ruhu da güzel bir adam. Bir mesleğin kabiliyet kadar, ahlak ve ruhla birleştiği vakit insana enerji verdiğini demirci dayıda görmek mümkün.  Anadolu insanı zamana meydan okuyor. Bahaneler üretmek yerine işine yoğunlaşmak tebessüm ile hayata bakmayı ve yaşam enerjisini beraberinde getiriyor. Mutluluğu uzaklarda ve başka hayatlarda aramayın, mutluluk hayatın içinde bilesiniz. ” diye konuştu.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu