Görüntülü Haberler

Başkan Yavaş Kocahan Projesi İçin Esnaflara Seslendi

Başkan Yavaş Kocahan Projesi İçin Esnaflara Bilgi

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçeye değer katacak projelerden olan Kocahan Projesi’nin tamamlanması için son aşama olan Atatürk Caddesi düzenlemeleri ile ilgili esnaflara bilgi.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Sındırgı Belediyesi Kocahan Projesi’nin ilçeye kazandırılması için aralıksız olarak çalışmaya devam ediyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Kocahan’da dahil olmak üzere ilçeyi güzelleştirmek için birçok projenin yapım aşamasında olduğunu hatırlattı. Kocahan projesi kapsamında Çarşı inşaatında sona çok yaklaşıldığını söyleyen Yavaş inşaatın sona ermesinin ardından hemen peyzaj çalışmalarının başlayacağını belirtti.

 “ANLAYIŞ BEKLİYORUZ “

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Kocahan Projesi’nin tamamlanması ve ilçe sakinlerinin hizmetine açılması için son olarak Atatürk Caddesi’nde bulunan dükkanların, belediye tarafından tahsis edilen yeni yerlerine taşınması gerektiğini söyledi. Projenin bu şekilde tamamlanacağını vurgulayan Yavaş konuyla ilgili esnaflara bilgi. Atatürk Caddesi’nde dükkanları bulunan esnaflara seslenen Yavaş, “Proje tamamlanması tabi ki Atatürk caddesinde bulunan dükkanların kalkması ile tamam olacak . Bu konuda da esnafımızdan projeye engel olmayıp anlayış bekliyoruz. Ayrıca dükkanlardan ayrılıp Yoncada kendilerine ayrılmış dükkanlara taşınanlara teşekkür ediyoruz. Unutmayın; bu sıra dükkanların ardında, şimdi pek göremediğimiz ancak bu şehre değer katan büyük bir proje var. ” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu