Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yavaş Vatandaşların Kandilini Kutladı

Başkan Yavaş Vatandaşların Kandilini Kutladı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “Regaip Kandilini tebrik ediyor ve bu gecenin, Türk- İslam Aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.”

KANDİL MESAJI YAYIMLADI

Yavaş mesajında Üç Ayların ve Regaip Kandili’ nin İslam dünyası açısından önemine değinirken şunları kaydetti:

“Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam Alemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Milletimizin kandil olarak adlandırdığı mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır.

GÜZEL DİLEKLERİNİ PAYLAŞTI

Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. İçinde bulunduğumuz salgından tez zamanda kurtulup, huzurlu ve özgür günlerimize tez zamanda dönmeyi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Regaip Kandilini tebrik ediyor ve bu gecenin, Türk- İslam Aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu