Gündemİlçe HaberleriSpor

Başkan Yavaş Yapımı Süren Yarı Olimpik Termal Havuzu Yerinde İnceledi

Başkan Yavaş Yapımı Süren Yarı Olimpik Termal Havuzu Yerinde İnceledi

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçede yapımı süren yarı olimpik termal yüzme havuzunun inşaat alanında incelmelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçede yapımı süren yarı olimpik termal yüzme havuzunun inşaat alanında incelmelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yavaş incelemeler sırasında çalışan personellere de kolaylıklar dileyerek bir açıklamada bulundu. Ekrem Yavaş açıklamasında şöyle kaydetti:

 “BÖLGE SPOR KOMPLEKSİ HALİNE GELECEK”

“Gençlerimizin bizlerden beklediği yarı olimpik termal yüzme havuzumuzun inşaat alanındayız. Bu proje tamamlandığında bir harika olacak. Havuzun karşısında İlçe stadyumumuz ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız desteği ile yapımı süren İlçe Gençlik Merkezi’miz var, onunda içinde bir kapalı spor salonumuz olacak. Şuan ilçemizde hem kadınlara hem de erkeklere yönelik spor faaliyetlerimiz ilçe stadyumumuzda yapılıyor. Sındırgılılar sabah sporlarını statta yapıyorlar. Bu havuzunda tamamlanması ile bu bölge adeta bir spor kompleksi haline gelecek.

19 MAYIS’TA GENÇLER HAVUZA KAVUŞACAK

Çamlık bölgesinde de yapılan bir projemiz var onun da tamamlanması ile bu bölge gençlere ve spor yapmak isteyenlere ve en önemlisi her zaman genç kalmak isteyenlere hizmet edecek güzel bir yer. İşi yapan firmamızın da hem işçiliği hem de hızlılığı bizi sevindiriyor. İnşallah 19 Mayıs’ta gençlerimizi yüzme havuzları ile buluşturacağız.

 TERMAL MEMLEKETİNE TERMAL HAVUZ

Bu havuzun bir özelliği de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan belki de Türkiye’deki ilk termal havuz olacak. Burası bir termal memleketi ise havuzu da termal olsun dedik. Havuzun üzeri kapatılacak yarı olimpik bir şekilde yapılıyor. İçinde soyunma kabinleri duşları olacak. Bu bölgede sporunu yapacak bir kişi hem statta futbol oynayabilecek hem de kapalı spor salonunda basketbol, voleybol gibi sporları yapabilecek hem de gelip burada yüzebilecek.

 “BAKAN KASAPOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN”

Ben şimdiden ilçemize hayırlı olsun diyorum. Bu alanda bulunmam vesilesi ile Kıymetli Gençlik ve Spor Bakanımızın covid-19 hastası olduğunu duyduk ona da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu