Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yavaş’tan Doğduğu Köye Ziyaret

Başkan Yavaş’tan Doğduğu Köye Ziyaret

 

Başkan Yavaş’tan Doğduğu Köye Ziyaret. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş dünyaya geldiği köy olan Aslandede’yi ziyaret etti.

DOĞDUĞU KÖYÜ ZİYARET ETTİ

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş dünyaya geldiği köy olan Aslandede’yi ziyaret ederek gününü orada geçirdi. Ekrem Yavaş yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sındırgı’nın şimdiki kırsal mahallelerinden olan Aslandede Mahallesi’nde Muhtar Yusuf Yüksel ile bir araya gelen Sındırgı Belediye Başkanı Yavaş hem mahallenin ihtiyaçlarına yönelik görüşme sağladı hem de uzun zamandır görmediğini ifade ettiği dost ve komşularını ziyaret etti.

“MUTLULUĞUN ZİRVE YAPTIĞI ORTAMLARDA BULUNDUM”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ziyaret sonrası açıklamasında, “Bugün doğduğum köy Aslandede’de hasret giderdim. Akrabalarım, komşularım çocukluk arkadaşlarım ile birlikte oldum. Kirven Himmet Avcı amcamı çobanlık yaptığı dağda buldum. Mutluluğun zirve yaptığı ortamlarda oldum. Hatıraların gözümde canlandığı, yeri gelip duygulandığım çok anlar oldu. Gönlünü bana açan güzel köyümün güzel insanlarına, ve bizlere mihmandarlık yapan misafir eden köyümün Muhtarı Yusuf Yüksel ve kıymetli eşine teşekkür ederim. ” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu