Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yavaş’tan Mumcu Halkına Geçmiş Olsun

Başkan Yavaş’tan Mumcu Halkına Geçmiş Olsun

Başkan Yavaş, “İnşallah elbirliği ile yaraları birlikte saracağız. Ulviye Abeş ninemize Allah’tan rahmet, Mumcu halkına geçmiş olsun diliyorum.” dedi

KAHRAMAN PUSAT ARADI

Önceki gün Sındırgı İlçesi Mumcu kırsal mahallesinde çıkan ve 5 evin kullanılamaz hale geldiği yangında kayıp olan 81 yaşındaki Ulviye Abeş’in cansız bedenine ulaşıldı. 5 evin kullanılamaz hale geldiği yangın alanında söndürme çalışmalarının tamamen sonlanması üzerine yapılan arama çalışmaları ile ulaşılan ceset İzmir depremin de görev alan Pusat adlı Arama köpeği tarafından bulundu. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilk anlarından itibaren yakından takip ettiği yangın söndürme ve arama çalışmaları sonrası açıklamada bulundu.

“ULVİYE NİNE’YE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM ”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Mumcu Mahallesi’nde meydana gelen yangın ve söndürme çalışmalarını ilk anlarından itibaren yerinde takip etti. Başkan Ekrem Yavaş 81 yaşındaki Ulviye Abeş’in cansız bedenine ulaşılması sonrası yaşanan yangına yönelik açıklamada bulundu. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş açıklamasında, “Belediyemiz ekipleri, AFAD, jandarma ve Balıkesir itfaiyesi arama kurtarma ekiplerinin yaptığı ortak çalışmalar ile maalesef ki hemşerimiz Ulviye Abeş’in cansız bedenine ulaşıldı. Belediye Başkan Vekilimiz Şükrü Çakmak, Başkan yardımcımız Salih Durak, Çağatay Çavdar, AFAD İl Müdürümüz Bayram Şahin, Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanımız Halil Yılmaz, Muhtar işleri daire başkanı Elvan Bahar Göktepe, Jandarma bölük komutanımız Süleyman Çetin ile birlikte gün boyu çalışmaları yakından takip ettik. İnşallah elbirliği ile yaraları birlikte saracağız. Ulviye Abeş ninemize Allah’tan rahmet ,Mumcu halkına geçmiş olsun diliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu