Görüntülü Haberler

Başkan Yılmaz: En Büyük Paydaşımız Basın

Başkan Yılmaz: En Büyük Paydaşımız Basın

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü onuruna, akşam yemeği düzenledi. Yaklaşık 400 kişinin katılımıyla gerçekleşen programda Başkan Yılmaz “Yaptığımız işlerde en büyük paydaşımız basın mensupları.” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak amacıyla 20 ilçeden gazetecileri ve ailelerini akşam yemeğinde bir araya getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından gazeteciler onuruna düzenlenen yemeğe; Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan da katılım gösterdi.

Dsc 0375

“YAPTIĞIMIZ İŞLERDEKİ EN BÜYÜK PAYDAŞIMIZ”

Konuşmasında gazetecilere, çok değerli mesai arkadaşlarım diye seslenen Başkan Yücel Yılmaz “Biz neredeysek bizimle beraber bir şekilde ofiste ya da sahada; gözleri, gönülleri bizlerle olan çalışan gazetecilerimiz ve çok değerli aileleri, Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Yaptığımız işlerde en büyük paydaşımız, halkla aramızdaki bağlardan biri ve katılımcı olan; yapılan işleri onaylayan veya reddeden, destekleyen veya biraz itirazımız var diyen bir duruş, farklılığımız basın bizler için. Her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKANLAR ÇOCUKLARLA BİRLİKTE YEDİLER

Konuşmanın ardından Başkan Yücel Yılmaz ve Başkan Dinçer Orkan yemeklerini, basın mensuplarının çocuklarıyla birlikte aynı masada yediler. Yemeğin ardından Büyükşehir Belediyesi Basın Dairesi Başkanlığının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla verdiği yemeklerde geleneksel hale getirdiği mangalda kestane ikramı yapıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu