Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN YILMAZ HAVRAN’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz Havran’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

ÖZAYDIN AİLESİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy önceki gün Tarihi Terzizade Konağı restorasyon çalışmalarının incelenmesinin ardından tarihi konağın Havran Belediyesi’ne kullanma hakkını veren Özaydın ailesine ait zeytin işletme tesisini ziyaret ettiler.

 

HASAT YAPAN VATANDAŞLA SOHBET EDİLDİ

 

Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy zeytin işletme tesisi ziyaretinde aile fertlerinden İzzet Özaydın ile görüşüldü. Yapılan görüşmede restorasyon çalışmalarına ilişkin istişarede bulunuldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy tarafından yapılan Özaydın ailesine ait tesis ziyaretinde üretim alanları gezilerek tarlalarda zeytin hasadı yapan vatandaşlar ile sohbet edildi.

 

MAHSÜL TADIMI YAPILDI

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ziyaret programı kapsamında İlçede faaliyet gösteren Denizer Zeytinyağı Fabrikası’nda incelemelerde bulundular. Balıkesir’de zeytin ve meyve üretimi ile ünlü olan Havran’da kurulan Denizer tesisinde doğal meyve suları ve zeytinyağı tadımı yapıldı.

 

TOPLANTI DÜZENLENDİ

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz Havran ziyaretinde ilçede yapılacak yatırımlar ve projelerle ilgili belediyede geniş katılımın olduğu bir toplantı düzenlendi. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’un öncülüğünde düzenlenen toplantıda yapılan değerlendirmeler ve alınan kararlar için Başkan Ersoy hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti.

 

KALABAK’TA VATANDAŞLAR DİNLENDİ

 

Başkan Yücel Yılmaz ve Emin Ersoy toplantının ardından Kalabak Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Vatandaşların taleplerinin dinlendiği ziyaret sonrası açıklama yapan Havran Belediye Başkanı emin Ersoy, “ Yücel Başkanımız ile gerçekleştirdiğimiz yoğun bir program oldu. Kendisi ile verimli bir toplantıda gerçekleştirmiş olduk. İlçemize yapmış olduğu ziyaret ve hizmetleri için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkür ederiz. ”dedi. Yapılan ziyaretler ve toplantıya Havran Kaymakamı Enver Özderin, AK Parti Havran İlçe Başkanı Ahmet Dayı, Belediye Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu