Gündem

BAŞKAN YILMAZ İSTİFA MI EDECEK?

CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Akın açıklandığında AK Parti kimi aday çıkarsa kazanır diye düşündüğümde aklımda geçen tek isim “Yücel Yılmaz” oldu. Yabancı dil bilen, yenilikçi, vizyoner ve ileri görüşlü yapısıyla sevilen Yılmaz’ın ekibi de oldukça sağlam. Herşeyden önce ona sıkı sıkıya bağlılar. Bence bir liderin en önemli özelliği de budur. “Atatürk arkadaşlarını her zaman ateşle sınardı” denir ya işte öyle.

**

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz seçimlerin ardından başkanlık koltuğuna oturdu ve belediye meclisinde, kulislerde büyükşehirin borçları konuşulmaya başladı. Balıkesirspor taraftarları Başkanı CİMER’e şikayet ediyorlar. Yani yıllarca Balıkesir’de halı altına süpürülen sorunlar Yılmaz’ın üzerine kaldı. Bunun altından kalkmak elbette kolay değil. Ama son günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın istifa edeceği konuşuluyor.

**

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez ama Başkan Yılmaz’ın AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Genel Sekteri Mustafa Küçükkapdan ile birlikte Ankara’da bulunması da soru işaretlerini çoğaltıyor. Balıkesir’de neler olacak? Mali kriz nasıl çözülecek? İzleyip görelim…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu