GündemEkonomiGörüntülü Haberler

Başkan Yılmaz Sabah Kahvaltısını Esnafla Yaptı

Başkan Yılmaz Sabah Kahvaltısını Esnafla Yaptı

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Salı Pazarı’nda tek tek esnafı ziyaret edip kolaylıklar diledi. Başkan Yılmaz’ı güler yüzle karşılayan esnaf, başkanın her zaman yanlarında ve çözüm odaklı olduğunu vurguladı. Esnaf ile kahvaltı da yapan Başkan Yılmaz, belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Çerçi Manifaturacı ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Fatih Çakır ve Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Nurullah Bozkır ile birlikte Altıeylül İlçesi Gümüşçeşme Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı’nda pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazarda tek tek tüm tezgahları gezen Başkan Yılmaz’ı esnaf güler yüzle karşıladı. Gelen talepleri tek tek kendisi not alan Başkan Yılmaz, esnaf ile birlikte kahvaltıya oturdu.

 

C8088499 De34 4C38 A1D6 4670788Fe0D0

 

“BAŞKAN YILMAZ HER DAİM YANIMIZDA”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın pazar yeri ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini söyleyen Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Nurullah Bozkır, “Başkanımız üretimden tüketime kadar her noktada yanımızda. Hükümetimizin büyük marketlere karşı rekabetimizde her zaman pazarcı esnafından yana olması bizleri mutlu ediyor. Her daim yanımızda olan Yücel başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

2781D977 73E4 4255 894E 7Be1Be40F6F4

 

“ÇÖZÜM ODAKLI BAŞKAN”

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Yücel Yılmaz’a teşekkür eden Balıkesir Çerçi Manifaturacı ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Fatih Çakır, “Başkanımız her zaman yanımızda ve sorunlarımıza çözüm odaklı yaklaşıyor. Allah ondan ve ekibinden razı olsun. Tüm esnafımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

“ESNAFIMIZ MUTLU”

Gümüşçeşme Mahallesi’ndeki tuhafiyecileri ve meyve-sebze satan esnafı ziyaret ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Esnafımızı mutluk görmek bizleri de memnun etti. Tuhafiyeciler Odası ve Sebzeciler Odası başkanlarımız da bizlere bugün eşlik etti. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan şehrimize yaptığımız hizmetlerin geri bildirimlerini aldık. Bizler için çok güzel bir gün oldu. Tüm esnafımıza bereketli günler diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu