GündemDünyadan Haberler

Başkan Yılmaz Zağnos Paşa Projesi İçin Yine Sahadaydı

Başkan Yılmaz Zağnos Paşa Projesi İçin Yine Sahadaydı

 

Başkan Yılmaz Zağnos Paşa Projesi İçin Yine Sahadaydı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz Tarihi Zağnos Paşa Camii ve çevresinde süren çalışmaları akşam saatlerinde yerinde inceledi.

SAHADA İNCELEDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz önceki akşam saatlerinde Karesi İlçesi’nde yapımı süren Tarihi Zağnos Paşa Camii avlu çalışmaları ve bölgedeki meydanlarda yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi. Başkan Yılmaz yapımı süren projelerin tamamlandığında Balıkesir’in çehresini değiştirecek nitelikte estetik görünüm sağlanacağını belirterek akşam ve gündüz saatlerinde aralıksız çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret etti ve proje alanlarında incelemelerde bulundu.

“BENİM ŞEHRİM EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Tarihi Zağnos Paşa Camii ve çevresinde devam eden çalışma alanlarına yaptığı ziyarette personellere kolaylıklar diledi. İnceleme ziyareti sonrası açıklamada bulunan Yücel Yılmaz, “ Projemizin her adımını takip edebilme gayreti ile yine sahadayız. Çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Tüm gayretlerimiz sizler için. Benim şehrim en iyisini hak ediyor.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu