Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Başkan Yılmaz’dan Balıkesirspor’a ve Yönetimine Personel Müjdesi

Başkan Yılmaz’dan Balıkesirspor’a ve Yönetimine Personel Müjdesi

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesirspor tesislerinde çalışan,28 kişiyi işe Büyükşehir bünyesine aldı.

 

Umit Arslan Yucel Yilmaz

Balıkesir’in Evlatlarına Sahip Çıktı

Başkan Yılmaz’ın talimatı ile Balıkesirspor tesislerinde hizmet veren 28 personel büyük sevinç yaşadı. Balıkesir kulüp Başkanı Ümit Arslan, “Balıkesir’in evlatlarına sahip çıktı. Yılmaz Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi. Ayrıca, Balıkesirspor Kulüp Başkanı, Kulüp yönetimi ve kulüp çalışanları Başkan Yılmaz’a teşekkür mesajı yayınladı. Özellikle geçmiş dönemlerde, uzun süreler boyunca maaş alamayan kulüp çalışanları, sevinçlerini sosyal medya paylaşımında gösterdi.

Yılmaz’ın talimatı ile Büyükşehir bünyesine alınan toplam 28 kulüp çalışanı, yine kulüpte hizmet vermeyi sürdürecek. Yılmaz’ın bu desteği hem çalışanlarında, hem de Balıkesir yönetiminde, özellikle bayram arifesinde, ciddi rahatlama sağladı.
182628837 4350908161610211 5144061490610600232 N
Mali Açıdan Süreklilik Arz Eden ve Önemli Bir Yükümüzü Hafifletti
Konu ile ilgili olarak Balıkesirspor Başkanı Ümit Arslan, Gazete Merhabaya ayrıca, özel açıklama yaptı. Arslan, “öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a sizin aracığınızla bir kez daha teşekkür ediyorum. Zira, bu desteği ile bizim mali açıdan süreklilik arz eden ve önemli bir yükümüzü hafifletti. İnanın 5 milyon TL nakit verse bu kadar faydalı olmazdı. Biliyorsunuz kulüp çalışanların maaşları neredeyse her dönem sorun olmuştur. Göreve geldiğimizden bu güne, yönetim olarak aramızda topladığımız paralarla maaşları ödedik. Ancak yönetim olarak, maalesef  bizlerde son 3 aylık maaşları ödeyemedik”” dedi.
Artık Balıkesirspor’da Çalışan Personelin Maaş Sorunu Olmayacak
Arslan, bu sorunu Yücel Yılmaz ile Paylaştıklarını dile getirerek, “konuyu daha öncede birkaç defa Başkan Yılmaz’a ilettik. İşçi dostu bir belediye başkanımız var. Balıkesir’in evlatlarına sahip çıktı. Çalışan kardeşlerimizi belediye bünyesine aldı. Artık Balıkesirspor’da çalışan personelin maaş sorunu olmayacak. Balıkesirspor’a çeşitli vesileler ile destek olan ve olmaya devam eden Başkan Yılmaz’a yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu