Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yılmaz’dan bayram ziyaretleri

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, Ramazan Bayramı’nda Kızpınar Mahallesi’nde çat kapı ev ziyaretleri yaptı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, Kızpınar Mahallesi Muhtarı Cengiz Özorak ile birlikte çat kapı bayram ziyaretleri yaptı. Edinilen bilgiye göre eşi ile birlikte büyüklerin ellerinden öpüp, iyi bayramlar dileyen Başkan Yılmaz, ziyaret ettiği evlerde çay içip sohbet etti, talepleri dinledi.

Hemşehrilerinin karar alma mekanizmalarının içerisinde yer alması gerektiğine dikkat çeken Başkan Yücel Yılmaz, “Biz hemşerilerimizin yönetim mekanizmamızın içerisinde aktif olarak yer almasını istiyoruz. Bu şehir bizim, bu şehri hep beraber yönetmeliyiz. En yakınımızdaki insanımızın da, en uzağımızdaki insanımızın da bu şehrin yönetiminde söz sahibi olmasını istiyoruz. Katılımcı belediyecilik ilkesiyle tüm halkımızla yakın temas içerisindeyiz. Özellikle 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de siz değerli hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz. Bizim ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önceliği insanlarımızın gönüllerinde yer kazanmak” dedi. Başkan Yılmaz ev ziyaretlerinin ardından mahallede bulunan çay bahçesine uğrayarak vatandaşları selamladı, onlarla birlikte çay içip sohbet etti.

1980’DEN BERİ İLK ÇİVİYİ BAŞKAN YILMAZ ÇAKTI

Ziyaretlerinde Başkan Yılmaz’a eşlik eden Kızpınar Mahalle Muhtarı Cengiz Özorak, “Muhtarlığa başladığım günden bu yana Başkanımız Yücel Yılmaz sağ olsun bizlere çok yardımcı oldu. Başkanımızın mahallemize yaptığı hizmetleri bütün Balıkesirlilerin gelip görmesini isterim. Şu anda bir çay ocağındayız ben burasının böyle bir yer olacağını bile tahmin etmiyordum. Ben yıllarca Altınoluk’a gidip gelmiş bir insanım ama şu anda oturduğumuz yer Altınoluk’u aratmıyor. Buralara çocuklar için çok güzel parklar, spor alanları yapıldı. Mahallemize 1980 yılından bu yana iğne çakılmamış. Karesi Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri Park Bahçeler Müdürlükleri karda kışta aralıksız çalıştılar hepsinden Allah razı olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu