Görüntülü HaberlerGündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Yücel Yılmaz; “Kırsalda Asfaltsız ve Parkesiz Yol Kalmayacak”

Başkan Yücel Yılmaz, "Söz uçar, eser kalır. Projeler hazır." diyerek 2024 - 2029 Şehir Yönetim Manifestosu’nda hizmet hamlelerini açıkladı.

Başkan Yücel Yılmaz; “Kırsalda Asfaltsız ve Parkesiz Yol Kalmayacak”

Başkan Yücel Yılmaz, “Söz uçar, eser kalır. Projeler hazır.” diyerek 2024 – 2029 Şehir Yönetim Manifestosu’nda hizmet hamlelerini açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma, Havran ve merkeze kurdukları 3 asfalt plenti ve BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisi sayesinde kırsal mahallelerde asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacağını müjdeledi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, talep ettiğini bakanlıklardan alabilen bir başkan olduklarını vurgulayarak, “1500 günde hepsini halledeceğiz, biz ‘Hemen yarın, 1 Nisan’da buradayız’ diye atıp tutmuyoruz.” dedi.

Baskan Yucel Yilmaz Kirsalda Asfaltsiz Ve Parkesiz Yol Kalmayacak 1

Başkan Yücel Yılmaz, “Söz uçar, eser kalır. Projeler hazır.” diyerek 2024 – 2029 Şehir Yönetim Manifestosu’nda hizmet hamlelerini açıkladı. Yılmaz, şu ana kadar Bandırma, Havran ve merkeze asfalt plent tesisi açtıklarını ve BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisi açacaklarını belirterek, “Kırsalda asfaltsız ve parke taşsız yol kalmayacak. Kırsalda ilk 1500 gün içerisinde parke sorunu kalmayacak. Ayrıca tüm kırsal mahallelerimizi çok amaçlı salonlarla donatacağız.” dedi.

Baskan Yucel Yilmaz Kirsalda Asfaltsiz Ve Parkesiz Yol Kalmayacak 2

YENİ TESİSLER ELİMİZİ GÜÇLENDİRDİ

Yeni tesislerin ellerini güçlendirdiğini belirten Yılmaz, “3 tane asfalt plenti açtık. Bunların açılma hikâyesi milyon dolarlık. Daha önceden merkezdeki asfalt plentinden asfalt alınıp Erdek, Bandırma, Ayvalık, Edremit’e asfalt götürülüyordu. Artık bu açtığımız asfalt plent tesisleri sayesinde bu işler daha hızlı ve daha tasarruflu yapılıyor.” şeklinde konuştu.

Baskan Yucel Yilmaz Kirsalda Asfaltsiz Ve Parkesiz Yol Kalmayacak 5

KIRSALDA ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Kırsalda asfaltsız yol kalmayacağı sözünü veren Başkan Yılmaz, “Yeni Büyükşehir Belediyesi olduğumuz için daha önce bu tür hizmetleri gerçekleştiremiyorduk. Ancak şu anda alt yapısı kurulmuş, güçlü bir irade ve talep ettiğini bakanlıklardan alabilen bir başkan olarak bu hizmetleri gerçekleştirebiliyoruz.” dedi.

Baskan Yucel Yilmaz Kirsalda Asfaltsiz Ve Parkesiz Yol Kalmayacak 3

KIRSALDA PARKE SORUNU KALMAYACAK

BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisini kurmak için çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Yılmaz, “İlçe belediyelerimizin kurduğu tesislerin yanı sıra biz de üç ilçemizle beraber, işleteceğimiz parke taşı üretim tesisleri kuracağız. Bu tesislerin işletilmesiyle birlikte ilçelere gelir sağlayacağız ve bölgeler arası ihtiyaçlarımızı karşılayacağız.” diye konuştu.

Baskan Yucel Yilmaz Kirsalda Asfaltsiz Ve Parkesiz Yol Kalmayacak 4

“DIŞARIDAN ATIP TUTMUYORUZ”

Başkan Yılmaz, “Belediyeyi tanıyan, personelini, bütçesini bilen Yücel Yücel Yılmaz söylüyor. Dışarıdan atıp tutmuyoruz. Hani şuna 10 bin, şuna 5 bin, yarın çözüyorum değil bizim işlerimiz. Bütün köylerin taşını, yol asfaltını ve bütün köylerde çok amaçlı salon, doktor yeri, muhtar odası, yapacağız. Senin nüfusun 120 ne yapacaksın demeyeceğiz. Köylere zaten geri dönüşün olacağını biliyoruz.” şeklinde konuştu.

KARESİ’DE VATANDAŞ KİRA ÖDER GİBİ EVİNİ YENİLEYECEK

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu