Gündemİlçe Haberleri

BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odalarına bağlı 85 odanın 2018 yılı başkanlar kurulu geçtiğimiz hafta sonu Erdek BESOB Otel’de gerçekleştirildi.

Her yıl yapılan başkanlar kurulu bu yıl Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları’nın tesislerinde oda başkanlarının katılımı ile tamamlandı.

Başkan Fehmi Erdem “6 Mayıs 2018’de Birlik Genel Kurulumuzu yaparak, ilimizdeki genel kurullar sürecine nokta koymuş olduk. Seçme, seçilme heyecanı sona erdi. Yeni bir hizmet dönemi başladı. Seçim zorlu bir yarıştı ve yarış başarıyla tamamlandı. Esas yarış şimdi başlıyor. Önümüzdeki dört yıl çok heyecanlı ve çok sancılı geçecek. Bu dört yılda ya şartların oluşumuna katılacağız ya da rüzgârdaki kuru bir yaprak gibi bize dayatılan şartlara razı olacağız.”dedi.

OTELİMİZ YENİ YÜZÜ İLE HİZMETE DEVAM EDİYOR

“Hepinizin bildiği gibi bugün toplantı yaptığımız bu tesis günün şartlarına göre epey eskimiş durumdaydı. Bu tesisimizi canlandırıp, Balıkesir Teşkilatımıza yakışır bir duruma getirebilmek için çalışmalarımız başladı.20 Mayıs 2017 tarihinde TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken başta olmak üzere, TESK Genel Başkan vekilleri, Federasyon Başkanları, Birlik Başkanları Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürleri ve siz Oda Başkanlarımızın katılımı ile Güzel bir Açılışa imza attık.Yaklaşık olarak Otelimizin yenilenme maliyeti 1.600.000 TL civarında gerçekleşti, TESK tarafından ise birliğimize 295.000 TL yardım yapılmıştır. Birliğimiz Büyük sıkıntılar ile tüm borçları ödemiştir.

1 Haziran 2017 itibari ile Teşkilatımızın Oteli çalışmaya başladı.2017 yılını güzel bir şekilde tamamladık ve 2018 yaz sezonunu da kaliteli ve güler yüzlü hizmet vererek bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayız.Başkanlar kurulu dilek ve temenniler bölümünde Edremit Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Aykut Dürüst, Balıkesir Terziler Odası Başkanı Kazım Avcı, Bandırma Elektrikçiler Odası Eyüp İl, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Riza Tekin’in konuşmaları ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu