Gündemİlçe Haberleri

“BASKi’den Burhaniye Belediyesine Ziyaret”

“BASKi’den Burhaniye Belediyesine Ziyaret”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Baski Genel Müdürü İzzet Günal, Planlama Yatırım Ve İnşaat Daire Başkanı Levent Keçecioğlu, Körfez Bölgesi Şube Müdürü Zülfü Beltekin. Burhaniye Şefi Aşkın Arslan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Başkan Yardımcısı Murat Yazgan ve Baski Heyeti merkez ve kırsal mahallelerde incelemeler yaparak mahalle sorunlarını yerinde tespit ettiler.

“YAĞMUR VE FIRTINANIN ETKİLERİNE İNCELEME”

Heyet, öncelikle Öğretmenler Mahallesi sahilinde yağmur suyu drenaj hatlarıyla ilgili yerinde incelemeler yaptı. Ardından Mahkeme Mahallesi Kasım Akova Caddesi’nde yağmur suyu drenajı proje. ve imalatının birlikte gerçekleşmesi için ve Hacıahmet Mahallesi Kibar Sokak’ta  kanalizasyon projesi ve imalatı için incelemeler yapılarak çalışmalara başladılar. Ali Çetinkaya Caddesi’nin altyapısının yenilenmesi konusunda da mutabakata vardılar.

BASKİ Genel Müdürü ve beraberindeki heyet son olarak Merkez Mahallesi incelemelerinden sonra. Ayrıca Şarköy Mahallesi’nin orta caddelerinde yaşanan su sıkıntılarıyla ilgili yerinde incelemeler yaparak sorunun çözümü için çalışmalara başladı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu