GündemSpor

BAÜN Judo Takımı Türkiye’de Gurur Kaynağı Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası'nda Balıkesir Üniversitesi sporcuları büyük başarı elde etti.

BAÜN Judo Takımı Türkiye’de Gurur Kaynağı Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası’nda Balıkesir Üniversitesi sporcuları büyük başarı elde etti.

Bu önemli turnuvada, sporcular bireyselde 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya kazanırken, genel klasmanda, Kata’da, erkeklerde ve takımlarda Türkiye Şampiyonluğu, kadınlarda ise Türkiye Üçüncülüğü elde etti. Bu başarıların ardından, sporcular ve takım sorumluları, elde ettikleri başarının gururunu yaşamak üzere Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Baün Judo Takımı Türkiye'De Gurur Kaynağı Oldu

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın yanı sıra, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zekeriya Göktaş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nahit Özdayı, Milli sporcu ve Rektör Spor Danışmanı Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Takım Antrenörü Mehmet Yılmaz da hazır bulundu.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, sporcuları ve takım sorumlularını elde ettikleri muhteşem başarılarından dolayı tebrik ederken, sporcu öğrenciler de kendilerine gösterilen ilgi ve destekler için Rektör Oğurlu’ya ve üniversite yönetimine teşekkür etti.

Baün Judo Takımı Türkiye'De Gurur Kaynağı Oldu

 

 

Haber: Bülten

BAÜN Judo Şampiyonasında Parladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu