GündemEğitimSpor

BAÜN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası Antalya’da gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Kick Boks Takımı, 13-17 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada K-1 erkekler ve Kick Light erkekler branşları ile genel klasmanda Türkiye Şampiyonu oldu.
Antalya Kemer’de düzenlenen ve 67 üniversiteden sporcuların katılımı ile gerçekleşen şampiyonada; K-1 branşında Balıkesir Üniversitesinden İsa Göçmen ve Fesih Binikli birinci, Selçuk Avşar ikinci Ahmet Teke de üçüncü oldu. Kick Light branşında ise Miraç Gencebay ve Bilal Dural rakiplerini geride bırakarak birinci olma başarısı gösterdi. 2017-2018 Türkiye şampiyonluğunun ardından 2018-2019 yılında da Türkiye şampiyonluğunu kazanan Balıkesir Üniversitesi Kick Boks takımı, üst üste ikinci kez şampiyon olarak unvanını korudu. BAÜN’lü sporcular ayrıca 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Hırvatistan’da düzenlenecek “EUSA Avrupa Üniversiteler Şampiyonası”nda Türkiye’yi temsil edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu