EğitimGündem

BAÜN’de Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Paneli

Türk Edebiyatının Önemli İsimleri ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Anısına

BAÜN’de Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Paneli

Türk Edebiyatının Önemli İsimleri ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Anısına

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” adlı panel, büyük ilgiyle karşılandı. Panele, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda bir araya gelen akademik ve idari personel ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Baunde Mehmet Akif Ersoy Ve Istiklal Marsi Paneli 1

Panele, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Senato Üyeleri ve diğer davetliler katıldı.

Panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Ali Duymaz’ın başkanlığında gerçekleşen panelde, Prof. Dr. Salim Çonoğlu “İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy” ve Prof. Dr. Mustafa Özsarı “İstiklal Marşı’nın Anlamı ve Değeri” başlıklı sunumlarını sundu.

Baunde Mehmet Akif Ersoy Ve Istiklal Marsi Paneli 2

Panel, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’un önemine vurgu yaparak, katılımcılardan büyük beğeni aldı. Panelistlere teşekkür belgesi takdim eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, etkinliğin verimli geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’nın önemine dair yapılan bu panel, BAÜN öğrenci ve akademisyenleri arasında bilinçlendirici bir etkileşim sağladı.

İstiklal Marşı’nın 103. Yıl Dönümünde BAÜN Ortaklığında Özel Program

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu