GündemEğitimTürkiye Gündemi

BAÜN’de Ödül Programı Gerçekleşti

BAÜN’de Ödül Programı Gerçekleşti BAÜN deprem afeti sonrası gönüllü çalışmalara katılanlar için  Ödül Takdim programı gerçekleşti.

 

T 11

BAÜN’de Ödül Programı Gerçekleşti Rektör Oğurlu ‘’İlk günden İtibaren’’

Programın açılış konuşmasını, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu gerçekleştirdi. Rektör Oğurlu, üniversite olarak ilk günden itibaren bölgedeki çalışmalara katkı sağlama gayreti içerisinde olunduğunu belirtti.

 

2 94

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu; “Bölgede bizzat görev alanlar arasında; doktorlarımız, sağlık personelimiz, akademisyenlerimiz, yardım ve diğer çalışmalara katılan personelimiz oldu.Personelimize bir kez daha bu vesileyle teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Üniversite Vakfımız çatısı altında, depremden etkilenen öğrencilerimize yönelik başlattığımız burs bağışı kampanyasına destek olan hayırseverlerimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu:  “Marifet iltifata tabidir”

Rektör Oğurlu Akademik Teşvik Ödül Takdim programı ile ilgili olarak görüşlerini paylaştı. Akademisyenlerin en büyük motivasyon kaynakları arasında, çalışmalarının hak ettiği değeri görmesinin yer aldığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, ‘Marifet iltifata tabidir’ ilkesini benimsediklerini söyledi.  Dahası Rektör Oğurlu; “Akademisyenlerimizden beklentilerimiz, yapacakları nitelikli çalışmalarla Balıkesir Üniversitesinin akademik itibarını, ulusal ve uluslararası alanda üst basamaklara taşınmasına destek olmalarıdır” dedi.

 

 

İlk 3 Sırada yer Alan Akademisyenlere Plaket

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite üst yönetimi ve senato üyelerine belge verdi. Deprem afeti sonrası gönüllü çalışmalara katılan personel ve öğrenciler  Teşekkür Belgesini teslim aldı. Puan sıralamasında kurumlarında ilk üç sırada yer alan akademisyenlere plaket verilmesinin ardından sona erdi.

 

2 93

Programa Katılanlar

Program, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Salonunda gerçekleşti. Programa, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite üst yönetimi katıldı. Ayrıca senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu