GündemEğitim

BAÜN’de Öğrencilere Çanakkale Menüsü Çıktı

BAÜN’de Öğrencilere Çanakkale Menüsü Çıktı

Balıkesir Üniversitesi yemekhanelerinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne özel askerlerin cephede yedikleri yemeklerden oluşan bir menü çıktı.

ÖĞLE YEMEĞİNDE ÇANAKKALE MENÜSÜ ÇIKTI

Balıkesir Üniversitesi, Çanakkale ruhunu yaşatmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Üniversite Merkez Yemekhane ve Tıp Fakültesi Yemekhanesi’nde görevliler, personellere ve öğrencilere öğle yemeği menüsünde Çanakkale Savaşları esnasında askerlerin yediği yiyeceklerden oluşan bir öğün servis etti. Ayrıca Güne özel menü de ise yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek yer aldı.

SERGİ DÜZENLEDİLER

Ayrıca Balıkesir Üniversitesi personelleri merkez yemekhanede günün anlamına yönelik Çanakkale Zaferi’nin resimlerinin bulunduğu bir sergi düzenlediler. Üniversite personellerinin düzenlediği sergiyi  Balıkesir Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Narlı, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Emingil ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Hasan Yetişir beraber gezdiler. Yemek öncesi sergideki resmileri inceleyen öğrenciler ayrıca sergiyi hazırlayanlara teşekkürlerini ilettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu