GündemEğitimSpor

BAÜN’lü Şampiyon Sporculardan Rektör Özdemir’e Ziyaret

7-11 Mart 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında takım olarak Türkiye Şampiyonluğu ve Üçüncülüğü elde eden sporcular ve antrenörleri, kupaları ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ali Naci Arıkan ve Dr. Öğr. Üyesi Nahit Özdayı ile Kick Boks Antrenörü ve İl Temsilcisi Ender Yeşilyurt da hazır bulundu.

Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda gerçekleşen ziyaret programında Rektör Özdemir, aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Üniversiteyi temsilen katıldıkları müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden sporcular da kendilerine verilen destekler nedeniyle Rektör Özdemir’e teşekkürlerini sundu.
68 üniversiteden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı şampiyonada Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinden Soner Şen 60 kg, Oğuz Sever de 63.5 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu. Selçuk Avşar 67 kg, Fesih Binikli 54 kg, Orhan Yenici ise 84 kg’da Türkiye İkincisi oldular.

Miraç Gencebay da 81 kg’da Türkiye Üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Point Fighting ve Full Contact stillerinde erkekler ve bayanlarda 4 kategoride gerçekleştirilen şampiyonada Balıkesir Üniversitesi, erkekler Full Contact stilinde takım olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Genel klasmanda ise Balıkesir Üniversitesi Türkiye Üçüncülüğünü elde etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu