Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_c0916c29ef20d52b7a7a50bd30e7ef07, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/gazeteme/public_html/wp-content/plugins/pixelyoursite-pro/includes/class-pys.php on line 314

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/gazeteme/public_html/wp-content/plugins/pixelyoursite-pro/includes/class-pys.php on line 314
BAÜN’lü Şampiyonlara Rektör Oğurlu’dan Tebrik! - Gazete Merhaba
GündemEğitimİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

BAÜN’lü Şampiyonlara Rektör Oğurlu’dan Tebrik!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu olan ve BAÜN Botanik Bahçesi Göletinde gösteri performansı gerçekleştiren BAÜN Beton Kano Takımı üyeleri ile buluştu.

 

Botanik Bahçesinde Gösteri

20-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesinde düzenlenen 2023 Beton Kano Yarışmasında Türkiye şampiyonu olan BAÜN Beton Kano Takımı, yarıştıkları Adam & Venus adlı kano ile Çağış Yerleşkesinde, Botanik Bahçesi Göletinde gösteri performansı gerçekleştirdi.

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ettiği takım üyesi öğrencilerin gösteri performanslarını izledi.

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden Arş. Gör. Dr. Erkan Töre’nin danışmanlığını üstlendiği takım üyesi öğrenciler de Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederken, yeni hedeflerinin Almanya’da düzenlenecek uluslararası Beton Kano Yarışmasında Türkiye’yi bir kez daha başarıyla temsil etmek olduğunu dile getirdiler.

Haber: Muhammed Can Akyürek

gazetemerhaba

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu