GündemEğitim

BAÜN’ÜN PAYLAŞIMINI KİM YAPTI?

Balıkesir Üniversitesi adıyla sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım, güldürürken düşündürdü. ‘’Türkiye’nin en pahalı ulaşımı’’ diye tanımlanan üniversiteye ulaşım sisteminde ‘’30 kişilik otobüslerde 60 kişi gitmenize öğrencilerin kaynaşması için imkan tanınıyor’’ dendi.

Balıkesir Üniversitesi ile ilgili son günlerde eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. Balıkesir Üniversitesi adıyla twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, ‘’Türkiye’nin en pahalı ulaşımını kullanacak olmanız üniversitemizin değil, belediyenin tercihidir. Ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öğrencilerimizin daha iyi kaynaşabilmesi için, 30 kişilik otobüslerde 60 kişi gitmenize imkan tanıyor’’ ifadeleri yer aldı.

ÜNİVERSİTEDEN YALANLAMA

Bu paylaşımın Balıkesir Üniversitesi tarafından yapılmadığını aktaran Balıkesir Üniversitesi yetkilileri, Balıkesir Üniversitesi sosyal meyda hesabından şu paylaşımı yaptılar; ‘’ İlgili Twitter hesabından yapılan bu paylaşım doğruyu yansıtmamakta ve kasıtlıdır. Siz değerli öğrencilerimiz ve takipçilerimize duyurulur. @balikessirbld’’ Nihan Merve Yılmaz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu