SporGündem

Bayanlar Tek Attı Üç Aldı

BAYANLAR TEK ATTI ÜÇ ALDI

 

Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı Gemlik Zeytinspor’u 1-0 mağlup etti. Müsabakanın 12. Dakikasında yeni transferi Ayşe’nin ayağından gelen golle üç puana ulaşan temsilcimiz puanını 16’ya çıkarttı.

 

Bayanlar futbol 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı ligin 9. Haftasında evinde Gemlik Zeytinspor’u konuk etti. Bu maç öncesinde takıma 4 oyuncu transfer ederek kadrosunu güçlendiren Büyükşehir Belediyespor takımı, Gemlik Zeytinspor maçında ilk 11 de iki yeni transfer Ayşe ve Tuğçe’ye yer verdi. Yeni transferlerden Sevilay ise oyuna 30. Dakikada Pelin’in yerine dahil oldu. Maça üç puan parolasıyla çıkan temsilcimiz, ilk dakikadan itibaren gol için rakip kaleye etkili ataklar geliştirdi. 12. Dakikada gelişen atağımızda ceza sahası içinde topla buluşan Ayşe yerden sert vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısına da etkili başlayan temsilcimiz Ayşe, Ebru ve Merve’yle bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Bu maçta önceki maçlara göre biraz durgun görünen Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı ilerleyen dakikalarda başka gol bulamayınca, maçtan 1-0 galibiyet ile ayrılarak puanını 16’ya çıkarttı. Antrenör Nahit Özdayı, Gemlik Zeytinspor karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “Bu maçı kazanmak için sahaya çıktık ve kazandık. Ancak ortaya koyduğumuz futbol beni tatmin etmedi. Ben oyuncularımdan daha iyi bir futbol ve farklı galibiyet bekliyordum. Ama yine de kazandığımız için mutluyum. Ligde iki maç eksiğimiz var. Şu anda 16 puana ulaştık. İlk iki hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Oyuncularımı kutluyorum” dedi..

 

HAKEMLER: Faruk Küstül, Mert Baykan, Enes Biroğlu B.B.BELEDİYESPOR: Sevgi, Buse, Ebru, Sevgi Öztürk, Tuğçe(Gökçe), Ekin, Pelin(Sevilay), Yağmur, Ayşe, Merve(Ezgi), Şeyma

GEMLİK ZEYTİNSPOR: Semanur, Kamile, Gamze, Nilay, Dilan, Nazlıcan, Ebru, Yeşim, Merve, Selin, Feyza GOL. Dk. 12 Ayşe’

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu