GündemTürkiye Gündemi

Bayram Öncesi Dikkat Çekti!

Bir motokurye, bayram tatili sebebiyle yola çıkacak sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda dikkat çekmek için ilginç bir yöntem kullandı.

Bayram Öncesi Dikkat Çekti!

Düzce’de, yaklaşan bayram tatili öncesinde trafikte güvenlik ve kurallara uyum konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla dikkat çekici bir eylem gerçekleştirildi. Motokurye olarak çalışan Resul Gür, bayram sürecinde memleketlerine gidecek sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarmak için özgün bir yönteme başvurdu.

Bayram Öncesi Dikkat Çekti!

“V For Vendetta” karakterinin maskesini takan ve eline tırpan alan Gür, Düzce’deki Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaşarak sürücülere seslendi. Üzerinde “Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma” yazılı bir pankart taşıyan Gür, hem araç sürücülerini hem de trafik denetimlerini gerçekleştiren polis ekiplerini uyardı

Bu ilginç eylem çevredeki vatandaşların dikkatini çekti ve bolca fotoğraf ve video çekildi. Resul Gür, bu eyleminin asıl amacının trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak olduğunu vurgulayarak, motokurye meslektaşlarının yaşadığı kaza riskine dikkat çekti ve bayram sürecinde bu konuda bir adım atmaya çalıştığını dile getirdi.

Bayram Öncesi Dikkat Çekti!

Haber: Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu