Gündem

BAYRAM ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA COŞKUYLA KUTLANDI

Balıkesir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2 gün süreyle hem merkez de hem de ilçelerde çeşitli etkinliklerle coşku ile kutlandı.

 

Cumhuriyet Bayramı’ndan bir gün önce İl Merkezi ve İlçe’lerde protokollerin Meydanlarda; Atatürk Anıtlarına çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, milli mücadele kahramanları şehit ve gaziler için yapılan saygı duruşları, İstiklal Marşı’nın coşkuyla okunması, çelenk sunumu ve bayrak dağıtımı gibi eş zamanlı benzer etkinlikler ile başladı.

 

Unutulmayacak Bir Bayram Yaşandı

 

Bayram günü sabahı Balıkesir Valiliği bahçesinde yapılan resmi tebrik kabul töreni gerçekleştirilmesi sonrası etkinlikler il merkezinde araç konvoyu ile devam etti. İl merkezinde kurum araçlarının da katıldığı konvoydan bağımsız olarak bir de renkli Vosvosların konvoyu vatandaşların dikkatini çekti. 29 Ekim günü tüm ilçelerde ilçe yönetimleri, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, siyasi parti teşkilatları ve vatandaşlar sabahtan başlayan resmi törenlerin akabinde; araç konvoyu, fener alayı, bando takımlarının açık hava konserleri, bisiklet turları, havai fişe gösterileri, ışık ve ses gösterileri online konserler gibi bir çok farklı etkinlik ile şehrin dört bir yanında bayram neşe ile kutlanmaya devam etti. Vatandaşlar gerek güvenliği sağlayan emniyet ekipleri gerekse kendi takdirleri sayesinde covid-19 tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen törenler ile unutulmayacak bir Cumhuriyet Bayramı yaşadılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu