Gündemİlçe Haberleri

Bayram Sevinci Burhaniye’de Yaşanıyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bayramlaşma töreni düzenlendi ve bürokratlar ile vatandaşlar bir araya geldi.

Bayram Sevinci Burhaniye’de Yaşanıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bayramlaşma töreni düzenlendi ve bürokratlar ile vatandaşlar bir araya geldi. Kaymakam İlyas Memiş ve Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, halkın bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Resmi bayramlaşma töreni Şehit Turhan Bayraktar Parkı’nda gerçekleşti. Kaymakam İlyas Memiş ve Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in yanı sıra daire müdürleri, askeri personel, memurlar ve vatandaşlar etkinliğe katıldı. İlyas Memiş ve Ali Kemal Deveciler, konuşmalarında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, halkı bir arada tutmanın önemini vurguladı.

Katılımcılara parkta çay ve kuru pasta ikram edildi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, seçimlerde ikinci kez başkan seçilmesinin ardından, “Burhaniye halkının teveccühü ile tekrar bir araya geldik. İnşallah, önümüzdeki 5 yıl boyunca daha iyi hizmetler sunacağız. Parti ayrımı yapmadan hepimiz belediye başkanıyız. Amacımız, Burhaniye’yi daha ileriye taşımak” dedi.

Kaymakam İlyas Memiş ise, “Bayrama katılımınız için teşekkür ediyorum. Bu günler, rahmet ve bereket dolu günlerdir. Umarım bu günler, ülkemiz ve dünya için huzur getirir. Filistin başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanındaki acıların son bulmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Törenin ardından Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi ve Huzurevi ziyaretleri gerçekleştirildi.

 

 

 

İHA

Balıkesir 9. Ana Jet Üssü’nde Bayram Sevinci

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu