GündemDünyadan Haberler

BAYŞAD’A YENİ DÖNEM

Balıkesirli Yazarlar ve Şairler İftar ve Kongre için bir araya geldi. 2010 yılında kurulan dernek yeni yönetimi ile yoluna devam edecek.

Balıkesir Şairler ve Yazarlar Derneği (BAYŞAD) üyeleri ile gerçekleşen iftarın ardından, açılış konuşmasını yapan derneğin Kurucu Eski Başkanı Mustafa Kuvancı, derneğin kuruluş amacı hakkında bilgiler vererek şunları söyledi; “ Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD), uzun süredir eli kalem tutan insanları bir araya getirerek, düşüncesini kaleme aktarabilen yazar ve şairlerin toplumda bir sinerji oluşturması amacıyla kuruldu. Fikir üreten, sanat ve edebiyat adına hareket eden bir dernek olduk. Bu şehir için yapılacak her türlü olumlu çalışmanın yanında hiçbir siyasi oluşumdan etkilenmeden yer aldık. Umut ediyorum ki yeni yönetimde bulunan arkadaşlarımız da aynı çizgide devam edeceklerdir.” Dedi.

Kuvancı konuşmasının ardından mevcut Dernek Başkanı İrfan Ünsal’a da vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Divan Üyeleri, Mustafa Kuvancı, Mustafa Keser ve Ümmiye Yılmaz Erçevik tarafından oylamaya sunulan liste oybirliği ile kabul edilerek Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği’nin Yeni yönetimi belli oldu. Dernek Başkanlığına seçilen Ayşenur Kaya Aydoğan önceki dönem Başkanlara teşekkür ederek görevi devraldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu