Türkiye GündemiGündem

Bebeklerin Yarışı Güldürdü, Birinci Bebeğe Verilen Ödül Dikkat Çekti

Bebeklerin Yarışı Güldürdü, Birinci Bebeğe Verilen Ödül Dikkat Çekti

 

Nevşehir’de bebekler için emekleme yarışı gerçekleşti. Yarışmaya katılan bebekler birbirini geçmek için kıyasıya mücadele etti.

 

Aw803957 11

Kavga Eden Bebeklere Müdahale

Emekleme yarışmasına katılan bebekler, start verilmesiyle birlikte parkurda ilerlemeye başladı. Kimi bebekler geri dönerken, kimisi de parkurun ortasında oturup beklemeye başladı. Bazı bebekler parkurun ortasında oturup bir birleriyle oynarken, bazı bebekler de kavga etti. Kavga eden bebekleri aileler ayırdı.

 

3 7

Birinci Bebeğe Verilen Ödül

Kimi aileler ellerine aldıkları oyuncaklar ile bebekleri kendilerine çekmeye çalışırken, kimi aileler ise cep telefonlarını göstererek bebekleri etkilemeye çalıştı. Yarışmayı kazanan Berat Ethem Gencer bebeğin babası parkur başında elinde muzla bekleyerek bebeğinin bitiş çizgisine gelmesini sağladı. Muz sayesinde birinci olan Berat Ethem bebeğin ilk ödülü de muz oldu.

 

1 28

‘’Oğlum muz için yarıştı’’

Yarışmayı birincilik ile kazanan Berat Ethem bebek babası tarafından iki kilo muzla ödüllendirildi. Berat Ethem bebeğin babası; “Oğlum bu yarışmanın birincisi oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Evde yarışmayı kazanırsan iki kilo muz alacağım diye söz vermiştim. Oğlum zaten muz için yarıştı” dedi.

Kaynak:İHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu