GündemDünyadan HaberlerÖzel HaberlerSiyaset

BEĞENDİK

Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Karesi belediye başkanlığı döneminde yaptığı ufak dokunuşlarla ciddi bir akılda kalıcılık yarattı. Balıkesir’de hem Karesili hem de Balıkesir’in tüm ilçelerinde adını yaptığı şehre dokunuş çalışmaları ile birlikte duyurdu.

Örneğine az rastlanan ve ilkler denilebilecek çalışmalarında eğitimci kimliği ile de öne çıkan Başkan Yılmaz okul bahçelerinde kurdurttuğu havuzlarla önce öğrencilerin ardından velilerinin kalbine girdi. Körfeze yakınlığı ile bilinen Balıkesir şehrinde özellikle kırsaldan körfeze gidemeyen ancak kırsaldan okumaya gelen ve yaz dönemlerinde de şehre kadar ulaşabilen öğrenci kalbine dokundu. Yüzmeyi bu havuzlarda öğrenen çocuklar için anne babalarında kalbini çaldı.

FARKI VAR…

Sosyal Belediyeciliğin gerekliliği olan sosyal dokunuşlarda parklara, vatandaşın dolaştığı sokaklara ve yürüdüğü kaldırımlara iz bırakan Karesi ’de kurduğu etkili iletişimle birlikte mahallelere de hizmetlerin kolaylıkla ulaşımının sağlanmasına vesile oldu. Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın bugüne kadarki çalışmalarını ve vaatlerini değerlendiren esnaf, muhtar ve vatandaşlar, gazetemiz merhabaya özel açıklamalarda bulundular. www.gazetemerhaba.com

Abdullah Küçükoğlu (Eski Kuyumcular Muhtarı): Ben Karesi ilçesinde görev yapan bir muhtar olduğum için yıllarca beraber çalıştık. Yücel Yılmaz’ın yaptıkları, vizyonu ve projeleri çok güzeldi. Çok çalışkan biri. Her zaman rahatlıkla ulaşabildiğim bir başkan. Karesi ayrıydı. Büyükşehir ayrı. Şimdi daha büyük bir sorumluluk var. 31 Mart’ın ardından ola ki Yücel Yılmaz Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirse ben de yeniden muhtar olarak seçilirsem birlikte çalışmaktan mutluluk duyarım.

Metin Güngör (İşçi): 31 Mart Yerel seçimlerine az bir zaman kaldı. Tüm siyasi partiler de Belediye Başkan Adayları da heyecanlı. Ben oyumu Altıeylül’de Hasan Avcı’ya vereceğim. Ama Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde ne olur bilemem. O noktada oy vermeyi düşünmüyorum.

Saliha Aydın (Ev Hanımı): Ben Karesi’de oturuyorum. Çok güzel hizmet aldık. Yazın çocuklarımız için kurslar açıldı. Hem çocuklar evde sıkılmadı hem de biz çocuklarımızı gönül rahatlığıyla Belediye’nin kurslarına bırakabildik. Ayrıca mahallemizin her sorununda Yücel Yılmaz Başkan ve daire müdürleri başkanlığında sorunlar kısa sürede çözülüyordu. Bu işlerin Büyükşehir Belediyesi’nde de

Ömer Aktaş (Yıldırım Mahallesi Muhtarı): Yıldırım Mahallesi olarak Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’dan çok memnunuz. Mahallemize ve özellikle Çarşı’ya vizyon kattı. Parke taş ve Osmanlı taşları döşemeleriyle, ağaçların budaması ile birlikte mahallemizi çok güzel bir hale getirdi. Büyükşehir’de de aynı şekilde devam etmesi dileğiyle. Başkanımıza başarılarının devamını diliyorum.

Sultan Alican (Ev Hanımı): Ben şehrimize kim daha iyi hizmet edecekse o kazansın istiyorum. Ortamandıra Köyünde parke taşlar döşeniyordu ve o da yarım kaldı. Onun tamamlanması lazım. Bir de Ortamandıra’ya ulaşım daha iyi olmalı. Seferler çıkarsınlar istiyorum. Biz vatandaşlar olarak hayat pahalılığının olmadığı rahat bir şehirde yaşamak istiyoruz. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu