Özel HaberlerEkonomiİlçe Haberleri

BEKKİLER ve Beksan Vergi Rekortmeni

Balıkesir’de vergilendirme dönemi kurumlar vergisinde ilk 100’e giren firmalar açıklandı. 2022 Vergilendirme dönemi Kurumlar vergisi Balıkesir geneli ilk 100 sıralama belli oldu.

BEKKİLER ve Beksan Vergi Rekortmeni

Bekkiler Ve Beksan Vergi Rekortmeni 1
Bekki̇ler Ve Beksan Vergi Rekortmeni

Yıllardır Süren BEKKİLER Grup Güveni Başarı Getirdi

Balıkesir’de sektör öncüsü olan BEKSAN Çivi 7’inci sırada yer alırken 15’inci sırada Bekkiler bu yıl kurumlar vergisinde listede yer alan firmalar arasında dikkat çekti. Yarına şekil veren Güven temasıyla Bekkiler, Demir çelik sektöründe; özellikle boru, profil, sac, hadde mamulleri ürünlerindeki deneyimiyle 1967 yılında şirket temelini attı.

Üretici Firmalarla Yakın İlişkide Güçlü Zincir

Bekkiler 1995’ten beri anonim şirket unvanıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Yıllardır Balıkesir’de piyasadaki itibarını koruyan ve güçlü bir güvenle hizmetlerini yürüten Bekkiler’in , üretici firmalarla yakın iş birliği, gelişmiş makine parkı ve yetkin personeli ile müşterilerine en hızlı ve en ekonomik şekilde cevap verdiği biliniyor.

Grup şirketi olan Beksan Çivi-Tel A.Ş. üretiminin %80’lik kısmını başta Amerika ve Avrupa ülkeleri olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihraç ederek ülkemizin cari açığının kapatılmasına destek sağlıyor. Yeni yatırımlarını son yıllarda sürdürerek büyük bir ivme yakalayan BEKSAN Avrupa’nın önde gelen çivi üreticilerinden biri haline geldi.

Lider Firma Olmayı Sürdürüyor

Sektöründe lider bir firma olarak çevreye ve doğaya önem vermesiyle bilinen BEKSAN Elektrik tüketimini ise güneş panelleri ve rüzgar tribünlerinden karşılıyor. Listede Hdrojen Peroksit, Yarış Kabin, İŞBİR, ve BEST, Kula Yağ ve Emek Yem, Karahallılar, Tellioğlu gibi şehrin önemli firmaları da listede yer alan bazı firmalar arasında yer aldı.

Haber Merkezi

2022 Vergi Rekortmenleri Açıklandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu