Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Belediyeler arasında “Kovalak” Atışması

Belediyeler arasında “Kovalak” Atışması

 

Balıkesir ve Çanakkale belediyelerinin sosyal medyadaki “kovalak” kelimesi üzerine atışması sosyal medya kullanıcıları arasında çok sayıda beğeni aldı.

 

Çanakkale’ye Yanıt Gecikmedi

Balıkesir ve Çanakkale belediyelerinin sosyal medya hesaplarında “kovalak” kelimesiyle ilgili paylaşımları takipçilerinin beğenisini kazandı. Çanakkale Belediyesi, Twitter hesabından “Gösteriş düşkünü, etrafındaki kişilerin dikkatini çekerek beğenilme çabasında olan kişi” anlamına gelen “Kovalak” kelimesine atıfta bulunarak “Kovalak kelimesini duyduysanız Çanakkale’ye hoş geldiniz.” paylaşımında bulundu.

Atisma 02

Tatlı Atışmaya Çok Sayıda Tebessüm

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de Çanakkale Belediyesi’ne cevap vererek, “Kovalak’a sahip çıkmasını bildiğimiz gibi paylaşmayı da severiz. İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz.” paylaşımını yaptı. Çanakkale Belediyesinin “Ayrı yerlerde olsak da aynı dili konuşmak muhteşem değil mi?” paylaşımına Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden, “Muhteşem olmaz mı Sadıcım, sadece Kovalak’ı değil tüm kelimelerimizi kullanabilirsiniz.” yanıtı verildi.  Kısa sürede sosyal medyada çok sayıda beğeni alan belediyeler arasındaki bu paylaşımlar okuyucularını da gülümsetti.

Haber: Selin Akın

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu