Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Belediye’nin Kavurmalı Kahvaltısından Çıkanlar

Belediye’nin Kavurmalı Kahvaltısından Çıkanlar

Balıkesir’de belediyeler ve basın deyince akla gelen bulanıklıklar ve kim gazeteci kim değil sorularıyla birlikte bir Belediye Başkanının tutumu da şehrimizde hep dikkat çeker. Hangi belediye merak ediyorsunuz değil mi ?

Malum, esnaf olarak bir maruzatımız olacak gelip dinlermisiniz?  dense de sallayan, ayrımcılık yok bizde deyip, en ufak ayrıntıda yetim hakkını kolladığını savunan Altı eylülümüz. Ama, Altıeylül yetim, Altıeylül öksüz, Altıeylül garip… Mahzun… Daha ne diyelim.

Biz görmedik duymadık bilmiyoruz!

Velhasıl dün Altıeylül Belediyemiz kavurmalı bir basın kahvaltısı düzenledi. Ancak her masaya yetmedi. Olsun vardır bir bereketsizlik…

Özetle anlatılacak toplantıdan çıkan sonuç; yazarçizerlerin imza günleri olacakken, tamda burada nezaketten, şehirden, yaşamdan bahsedeceğimiz ve hizmetler yumağına saracağımız çalışmalardan bahsedecekken, birde bakıyorsunuz fotoğrafta bir kedi-ciğer misali damak tadı veren hazirun karşınızda.

Bakıyorsunuz etrafa, taş çatlasın 3-5 gazeteci diğerleri sosyal medya üzerinden gazetecilik aşkı taşıyan bir grup…

Hani kim kimdir bakmak gerek. Özlü söze dönmek gerek Mesnevi’den bir çeviride derki. Bir köyün kavalcısı, “ Pek çok zat-ı muhterem gördüm ki; yetim hakkı diyerek yola çıkan, ancak yolda ciğeri görünce unutan ve dahi ne söyleyeceğini şaşıranlarla dolu…”

Malum her gazeteciyim diyen sayesinde basının adı çıkmış 9 a, bir kat çıkamıyor kalite için 10’a…

O da bir yana, hal böyle olunca Belediye Başkanı basından danışman istemem diyor, ama dibinden de eksik etmiyor var bi haller ama!… Kedi ciğer misali hikaye bu ya…

Daha çook hikaye dinleyeceğiz anlaşılan.  Anlatsınlar, biz dinleriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu