Belgin Uygur: 'Görüşmelerimiz Devam Ediyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, görüşmelerinin devam ettiğini duyurdu. Kanun teklifi TBMM'de!

Belgin Uygur: 'Görüşmelerimiz Devam Ediyor'

Belgin Uygur: ‘Görüşmelerimiz Devam Ediyor’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, sosyal medya hesabından duyuruda bulundu. Uygur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görüşmeleri süren “Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” ile ilgili gelişmeleri paylaştı.

Belgin Uygur: 'Görüşmelerimiz Devam Ediyor'
Tbmm’De Görüşmeler Sürüyor

Uygur, yaptığı açıklamada, “Gazi Meclisimizde ‘Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ üzerine görüşmelerimize ara vermeden devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Bu açıklama ile, hayvan haklarıyla ilgili yapılan düzenlemelerin Meclis gündeminde olduğunu ve çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Hayvanları Koruma Kanunu, hayvan haklarını korumayı ve iyileştirmeyi amaçlayan bir düzenleme olup, bu kanunda yapılacak değişikliklerle ilgili detayların ne zaman netleşeceği ve nelerin değişeceği, hayvanseverler ve kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Belgin Uygur’un açıklaması, kanun teklifiyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden ve bu konuda duyarlı olan vatandaşlara, sürecin hızla ilerlediği bilgisini veriyor. Kanun teklifinin içeriği ve getireceği yeniliklerle ilgili daha fazla bilginin önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

Gelişmeleri yakından takip etmek ve detaylı bilgi almak için resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Haber: Bülten

Vekil Sarı, Hayvan Hakları İçin Toplanan İmzaları TBMM Başkanı’na İletti

sokak hayvanları balıkesir siyaset Gündem tbmm meclis belgin uygur görüşme türkiye gündemi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı balıkesir milletvekili kanun teklifi vekil uygur