GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Belgin Uygur Her Yerde

Belgin Uygur Her Yerde

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Belgin UYGUR, TBMM’deki yoğun Adalet Komisyonu sonrası Balıkesir’e geldi ve ayağının tozuyla AK Parti Karesi İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programına katıldılar.

Programla ilgili olarak Milletvekili Uygur; “Karesi teşkilatımızın organize ettiği bu güzel günde kıymetli teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Dün gece geç saatte bitti Adalet Komisyonu toplantımız, sonrasında da Balıkesir’imize geldik ayağımızın tozuyla da teşkilatımızla bir araya geldik. Bu güzel organizasyonda hem dinlendik hem de kıymetli teşkilatımız ile hasbihal ederek, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Bizler bu kutlu yola çıkarken, her adımımızı hasbi niyetlerle attık, milletimizin duasını aldık, gönlünü kazandık. Aynı istikamette teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti kadrolarının en önemli özelliği ve bugüne kadar elde edilen başarının en büyük sırrı tevazu sahibi olmamız, çok çalışmamız ve elbette Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma azmi, samimiyeti ve gayretidir. Değerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.”

Pazartesi günü de yoğun programına Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç’ i ziyaretle başlayan Milletvekili Uygur, AK Parti Karesi Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız ve Annesinin yeni açtığı iş yerini ziyaret etti.

Ziyaretlerine Karesi İlçesinde Toygar Mahallesi, 2.Sakarya Mahallesi, Maltepe Mahallesi, 1.Sakarya Mahallesi Muhtarlarını ziyaret ederek devam eden Milletvekili Uygur esnaf vatandaşlarla da selamlaşıp ayrıca hâl hatır sordu taleplerini dinlediler.

***

Ziyaretleri ile ilgili olarak Uygur; “Taleplerini dinlemek çözümler üretmek için her zaman vatandaşlarımızla, esnafımızla ve muhtarlarımızla bir aradayız. Demokrasimizin temel taşı Muhtarlarımızla Mahallelerimize yapılan yatırımları daha artırmak için her daim diyalog ve iş birliği içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın istekleri ve beklentileri bizler için önemli. Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için canla başla çalışıyoruz.” Dedi.

BALMEK’ i ziyaretinde kursiyerlerle sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili UYGUR; “Hobilerini mesleğe dönüştüren, el emeği ve göz nuru ile işleyip geçmişten günümüze birçok tasarımı ürün haline getiren hem kültürümüze hem de ev ekonomisine katkı sağlayan hamarat kadınlarımızın bu gayretini görmek her zaman bizi mutlu ediyor. Kadınlarımızın dokundukları her şeyi güzelleştirdiğini biliyoruz ve ayrıca yaptıkları çalışmalarda kendilerini destekliyoruz.” Dedi.

Ziyaretleri sırasında Milletvekili Uygur’a AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Yerel Yönetimler Başkanı Cüneyt Ermişler ve ayrıca Ak Parti Karesi Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özsoy eşlik ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu