GündemSiyaset

“BEN GENCİM BENDEN SONRA KOLTUĞU GENÇ BİR İSME BIRAKMAK İSTERİM”

Gençlerin geleceğe dair umutları fazla diyen CHP İl Başkanı Serkan Sarı ,”Ben genç bir başkanım koltuğumu da genç bir başkana bırakmak istiyorum” dedi. Sarı, 20 ilçe örgütümüzle bütünleşerek şiarımız sokaklar, evler ve gönüller. ”şeklinde konuştu.


CHP İl Başkanı Serkan Sarı kongre sonrasında yaptığı ilk değerlendirmede gençlerin ve partililerin kongreye gösterdikleri ilgiyi ve kalabalığı hatırlattı. İlgi yoğun genlerin geleceğe dair beklentileri çok” dedi. İl Başkanı Sarı yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi için çok önemli ve güzel bir kongreyi gerçekleştirdik.37.olağan il kongremiz Genel Başkan Yardımcımız Aykut Erdoğdu’nun başkanlığında coşkulu ve heyecanlı bir şekilde gerçekleşti. Bu kongreye partililerimizin ve delegelerimizin yoğun bir ilgisi vardı.644 olan kongre delegelerimizin 627 tanesinin yoğun katılımlarıyla bir kongre gerçekleştirdik. %98 gibi bir katılım oranıyla yoğun bir katılım vardı ”dedi.

“SOKAKLAR EVLER VE GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ”

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “ Salonun güzel bir heyecanı ve güzel bir umudu vardı. Bu umutta geleceğe dair iktidarımızın umudu bunu hep birlikte başarmak üzere bütün delegelerimiz üyelerimizle siyasi partilerden, STK’lardan gelen desteklerimizle yeni kongremizi gerçekleştirdik. Geleceğe dair gelecekte birlikte mücadele etmek istiyoruz. Partimizdeki yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha fazla kucaklaşarak mücadele ruhunu sağlayacağımızı düşünüyorum.20 ilçe örgütümüzle bütünleşerek şiarımız sokaklar, evler ve gönüller. ”ifadelerine yer verdi. Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu