GündemÇocukçaEğitim

‘’BENİM CANIM ARKADAŞIM’’

Sevgili çocuklar, beğeni ile takip ettiğiniz ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızda bugün Zafer İlkokulu öğrencileri yer alıyor. 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’na ziyaret gerçekleştiren Zafer İlkokulu öğrencileri, arkadaşlığın neden önemli olduğunu siz değerli arkadaşlarıyla paylaştılar.

Arkadaşlık, en güzel mirastır esasında. Birlikte anılar paylaşmak, en güzel sohbetlerde yan yana olmak. Birlikte güzel vakit geçirmek için pek çok imkan sağlanabilir. Çocukluğumuzda en unutamadığımız anlarımız hep arkadaşlarımızla olanlardır. O nedenle bugün ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızda arkadaşlık konusunu işledik. Zafer İlkokulu öğrencileri ise düşüncelerini paylaşarak arkadaşlarını neden sevdiklerini anlattılar.

Ayşe Yetkin: Bence arkadaşlık çok önemli. Çünkü arkadaşlarımızla çok güzel zaman geçiririz. Oyunlar oynarız. Mesela biz 3-D sınıfı olarak 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nu ziyaret etti. Burada çok güzel arkadaşlarımız oldu. Bizimle çok iyi anlaştılar. Kısa bir zaman için de arkadaşlarımızı çok sevdim. İnşallah onları da okulumuzda ağırlarız. Okulumuza gelmelerini çok isterim.

Beyza Madencioğlu: Arkadaşlık çok önemli. Ben arkadaşlarımı çok seviyorum. Arkadaşlarımla vakit geçirmeyi onlarla birlikte faaliyetler yapmayı seviyorum. 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nu ziyaret ettik. Çok güzel ve eğlenceli bir gezi oldu. Arkadaşlarımızla birlikte tanıştık. Onlarla vakit geçirdik çok verimli ve güzeldi. Ben arkadaşlarımı da çok sevdim. Onları da okulumuza bekliyorum.

Yağmur Ayışık: Arkadaşlık bence dünyanın en güzel duygusu. Arkadaşlarımızla birlikte çok güzel zaman geçiririz. Onlarla çok iyi anlaşırız. Arkadaşlarımızı çok sevmeliyiz. Ve arkadaşlarımıza değer vermeliyiz. Ben tüm arkadaşlarımı çok seviyorum ve onlara değer veriyorum. Benim artık 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’nda da arkadaşlarım var. Onlarla vakit geçirmek de çok güzeldi. Bize çok sıcak davrandıkları için de teşekkür ederim.

Buğra Çalhanbey: Ben arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Arkadaşlarımla oyunlar oynamak ve onlarla vakit geçirmek çok keyifli. Arkadaşlarımla birlikte zaman geçirmeye bayılıyorum. Mesela biz Zafer İlkokulu 3-D sınıfı olarak23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’na ziyarete gittik. Orada olmak çok keyifliydi. Yeni arkadaşlar tanıdık. Onlarla sohbet etmek fırsatımız oldu. Çok güzel zamanlar geçirdik. Oradaki arkadaşlarımızı da her zaman okulumuza bekleriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu