GündemÇocukçaEğitimÖzel Haberler

“BENİM CANIM ÖĞRETMENİM”

Sevgili çocuklar bugün “Çocukça” sayfamızda Ali Şuuri İlkokulu yer alıyor. Öğretmenler gününü kutlama programında öğrenciler, öğretmenlerine şiirler okudular.

Whatsapp Image 2019 11 25 At 16.44.45
4\D sınıfı Öğretmeni Cahide Güngör ve 3\C sınıfı Öğretmeni Şengül Şahin tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü programında Saygı Duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Yapılan programda Elif Eslem Selçuk tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü konuşmasını yaptı. 4\D sınıfının İzci öğrencilerinin “Anlat Bana Öğretmenim” şarkısını söylemesinin ardından 4\D sınıfı öğrencileri “Öğretmenler Günü” gösterisini yaptılar. Tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin de eşlik ettiği programda 4\D sınıfından Yağmur Yılmaz “Öğretmenim” şiirini okudu.

Whatsapp Image 2019 11 25 At 16.44.20
RESİM YARIŞMASINDA DERECELER ALDILAR

Ali Şuuri İlkokulunda gerçekleşen Öğretmenler Günü programının sunucuları 4\D sınıfı öğrencileri Elif Aygün ve Yağmur Yılmaz oldu. Öğretmenler Günü Resim Yarışmasında 4\D sınıfından Yağmur Yılmaz birinci 4\B sınıfından Sena Yıldız ikinci ve 4\C sınıfından Ecrin Avcı ise üçüncü oldu. Öğrencilere ödülleri Ali Şuuri İlkokulu Müdürü İsa Demir tarafından takdim edildi. Velilerin de yoğun olarak katıldığı programda öğrenciler öğretmenlerine şiirler okudular.
Bu masal burda bitmeyecek
Bu çiçekler sizi hiç unutmayacak.
Ama sizin daha bir çok çiçeklerini olacaktır….
Bu çiçekler sizi asla unutmayacak…
Sizi seviyoruz Cahide öğretmenim….
Sizi seviyoruz öğretmenim….
Bize çiçeklerim deyişin
Hep bizlere gulumseyişin…
Bizim size cevabimiz
Sizi seviyoruz öğretmenim…

Whatsapp Image 2019 11 25 At 16.43.53

Elif Ece Tümen: Öğretmenler çok kıymetlidir. Ben de öğretmenimi çok seviyorum.

Toygar Taha Taşkan:Öğretmenimi çok seviyorum. Öğretmenler Günü yaklaşıyor bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Utku Kuşçu: Ben Cahide Öğretmenimi çok seviyorum. İyi ki bizim öğretmenimiz olmuş.

Şevval Tolga:Ben öğretmenimi çok seviyorum. Bütün öğretmenimi çok seviyorum. Onlara saygımı sunuyorum.

Elif Aygün: Sınıfımdan çok memnunum. Arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok seviyorum. Öğretmenimiz bizim için çok değerli.

Yağmur Yılmaz: Ben öğretmenimi çok seviyorum. Öğretmenler olmasaydı cahil kalırdık. O nedenle öğretmenler günü yaklaşırken tüm öğretmenlerimin de öğretmenler gününü kutluyorum.

Metehan Kaleli: Cesaret verdin bana, anladın her konuda. Hep yanımda oldun kocaman kalbinle. Canım öğretmenim.

Elif Eslem Selçuk:Canım der kendi canını vererek. Tek tek anlatır ki bize iyilik diyerek. Niçini, nasılı bize belleterek ışığı ile bize yolu göstererek. Öğretmenim canım benim.

Ziya Bartu Gül: Ben öğretmenimi çok seviyorum. En iyi öğretmen bizim öğretmenimiz. Öğretmenime her zaman saygılı olmaya çalışıyorum.

Zeynep Berrak Becerik: O tatlı bakışın, o güzel gülüşü. Seni çok seviyoruz Öğretmenim. İyi Ki Varsın Öğretmenim. Senin sayende senin gibi olacağım ve iyi kalpli olacağım. Anlamadıklarımı cevaplarsın benim canım öğretmenim. Öğretmenlerin en süperisin sen. Çok güzelsin. Sensiz duramam ben asla. Zaten senin için geliyorum ben okula.

Sevde Alan: Karanlık dünyama ışıksın öğretmenim. Bilginin bekçisi canımsın öğretmenim. Işıksın yolumda, kuvvetsin yolumda. Açtın kollarını bana canımsın öğretmenim. Her türlü sevginle kalplerimizden silinmez, canımsın öğretmenim.

Elif Uçar: Canım Öğretmenim. Cahille savaşırsın, anlamayana anlatırsın. Neşeyle aydınlatırsın, ışık saçarsın. Meyveleriniz biz senin. Öğretmenim canım benim gönlümüzde taht kurdun, canımız oldun. Nazikçe, sevgiyle öğrettin bilgiyle, ilgiyle donattın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu