GündemÇocukçaEğitim

‘‘BENİM EN SEVDİĞİM DERS’‘

Sevgili çocuklar, hepimizin sevdiği dersler başka başkadır. Kimimiz Matematik dersini çok severken kimimiz de Fen Bilgisi dersine bayılır. Peki sizin en sevdiğiniz ders hangisi? 23 Nisan Şehit Deniz Göçün İlkokulu’nun birbirinden başarılı öğrencileri, en sevdikleri dersleri ‘Çocukça’ sayfamızda paylaştılar.

Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve daha pek çok ders… Okula gitmek için adeta birbirimizle yarışırız. Bir de en sevdiğimiz dersler varsa o gün; çok mutlu oluruz. Sevdikleri dersleri ‘Çocukça’ sayfamızda anlatan 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu öğrencileri bu dersleri neden çok sevdiklerini anlattılar. Onlara kulak vermeye hazır mısınız?

Kadir Demir: Ben arkadaşlarımla zaman geçirmeyi çok seviyorum. Özellikle ders aralarında futbol maçı yapmak çok eğlenceli. Bunun yanı sıra benim en sevdiğim ders de Beden Eğitimi. Beden Eğitimi dersinde öğretmenimiz bize sporla ilgili bilgiler veriyor. Ayrıca boş zamanlarımızda da bahçede oluyoruz. Bu yüzden ben Beden Eğitimi dersini çok seviyorum.

Doruk Ulus: Ben neredeyse tüm dersleri çok seviyorum. Her bir dersin bize kazandırdıkları başkadır. Mesela Türkçe dersinde kitap okumak çok güzel. Sosyal Bilgiler dersinde tarihi öğreniyoruz. Ben kitap okumayı da çok sevdiğim için Türkçe dersinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ödevlerimi yapıp derse hazırlanarak gidiyorum.

Furkan Kurt: Okuldaki derslerimiz çok güzel. Hepsini de büyük bir mutlulukla takip ediyorum. Sadece Matematik dersini biraz sevmiyorum. Matematik dersi zor geliyor. Problem çözme gibi konularda biraz zorlanıyorum. Onun dışında tüm dersler çok güzel.

Uğur Aslan: Okulumuz çok güzel. Eğlenceli ve güzel zaman geçiriyoruz. Ders çalışmayı da çok seviyorum. En çok Türkçe dersini seviyorum. Türkçe derslerinde hem dilimizi çok iyi öğreniyoruz. Hem de bol bol kitap okuyabiliyoruz. O yüzden çok mutluyum.

Egemen Çakır: Ders çalışmayı çok seviyorum. Benim en sevdiğim dersler Türkçe ve Müzik. Türkçe dersinde hikayeler okuyoruz. Dilimizin özelliklerini öğreniyoruz. O yüzden çok mutlu oluyorum. Kitap okumayı da çok sevdiğim için bu beni mutlu ediyor. Herkese bol bol kitap okumalarını ve Türkçe derslerine iyi hazırlanmalarını öneririm.

Ayşe Dağdelen: Ben ders çalışmayı çok seviyorum. Dersimizi çalıştığımızda çok daha başarılı oluruz. Ayrıca ödevlerimizi de mutlaka yapmalıyız. Ödev yapmak ve ders çalışmak bizlerin daha başarılı olmasını sağlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu