GündemÇocukçaEğitim

“BENİM GÜZEL VATANIM”

Sevgili çocuklar bugün “ÇOCUKÇA” sayfamızda Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri yer alıyor. Beyazlar, Turuncular ve Maviler Sınıfı’nın minik öğrencileri vatan sevgilerini anlattılar.

Dsc0153
Sabiha Gökçen Anaokulu’nda Beyazlar Sınıfı Öğretmeni Şevval Özcan, Turuncular Sınıfı Öğretmeni Ferhan Demirkıran ve Maviler Sınıfı Öğretmeni Sevinç Turbaç öncülüğünde öğrenciler vatan sevgilerini anlattılar. Minik öğrencilerin vatan sevgilerine dair düşüncelerine kulak vermeye hazır mısınız?

Dsc0130 E1575279263813
Batuhan Baklan: Doğup büyüdüğümüz yaşadığımız yer vatandır. Biz de vatanımızı sevmeli ve özveriyle korumalıyız. Bu sayede çok çalışıp yurdumuza faydalı insanlar olmalıyız.

Dsc0134 E1575279321844
Mehmet Yağız Çetin: Türkiyemiz bize dedelerimizden miras kalan topraklardır. Biz de bu mirası korumalıyız. Hepimiz çok başarılı bireyler olmalıyız.

Dsc0145 E1575279368542
Murat Berk Özen: Vatanımız bizim için en kıymetli olan ve asla kimseye vermediğimiz yerdir. Bizler de derslerimize çok çalışıp başarılı insanlar olup vatanımızı savunmalıyız. Ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacak işler yapmalıyız. Bilim adamı olmalıyız.

Dsc0146 E1575279462550
Rüzgar Demirdöken: Atatürk bizim dünyamızı kurtardı. Dedelerimiz bizim vatanımızı korumak için mücadele ettiler. Biz de dedelerimizden aldığımız bu mirasa sahip çıkmalıyız. Yurdumuzu herşeye ve herkese karşı korumalıyız.

Çınar Demirdöken: Bizim çok güzel bir vatanımız var. Bizler de bunun farkında olarak vatanımızı korumalıyız. Atatürk’e layık çocuklar olmalıyız.

Nadire Evra: Biz ülkemizi koruyup ona sahip çıkmalıyız. Atatürk ve dedelerimiz ülkemizi savundu. Düşmanı yurdumuzdan kovdu. Bunları biz iyi bir gelecekte yaşayalım diye yaptılar. Biz de bu doğrultuda çok çalışıp ülkemizi korumalıyız.

Ela Mira Demir: Ben ülkemi çok seviyorum. Vatanımı korumak için de çok çalışacağım. İyi bir birey olup yurduma faydalı bir insan olacağım. Herkes vatanını korumalı ve ona sahip çıkmalı.
Meyra Benan: Ülkemizi koruyup kollamalıyız. Atatürk’ümüz yurdumuzu düşmanlardan kurtardı. Vatanımızı bizlere emanet etti.

Sevde Gülsüm Malkoç: Ülkemiz bizim kalbimizdir. Toprağımızdır. Yaşadığımız, doğduğumuz yerdir. O yüzden vatanımıza sahip çıkıp yurdumuzu koruyup kollamalıyız.

Yağız Erol: Bizi koruyan çok özel bir yerdir vatanımız. Bizler de vatanımızı korumalı ve vatanımıza sahip çıkmalıyız. Bunun için de çok çalışmalıyız. Başarılı bireyler olmalıyız.

Dsc0132 E1575279521319
Ela Odabaş: Vatanımızı korumalıyız. Yurdumuza sahip çıkmalıyız. Cennet vatanımızı korumalı ve ona gözümüz gibi bakmalıyız. Bu sayede oldukça başarılı çalışmalar da yapabiliriz.

Elif Ada: Vatan üzerinde yaşadığımız toprak parçasıdır. Bizler de gelecek nesiller olarak vatanımızı korumalı ve ona sahip çıkmalıyız.

Dsc0141 E1575279589366
İpek Özcan: Vatanımızı sevmeliyiz ve korumalıyız. Çok güzel bir ülkemiz var bunun kıymetini bilmeliyiz.

Ayaz Can: Bizim İstiklal Marşı’mızı Mehmet Akif Ersoy yazdı. Cumhuriyetimizi ise Atatürk kurdu. Biz de bunun kıymetini bilip çok çalışmalıyız. Yurdumuza sahip çıkmalıyız. Ülkemizi koruyup kollamalıyız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu