GündemEkonomi

BEŞ ADIMDA İŞE DÖNÜŞ

Sodexo, kurumların yeni normale uyum sağlamasına destek olmak için “Rise with Sodexo” küresel programını hayata geçirdi.

 

Sodexo Türkiye CEO’su Ahmet Zeytinoğlu normalleşme ile başlayan yeni dönemle ilgili olarak, “Çalışanlar işyerlerinde kendilerini güvende hissetmeyi ve uzaktan çalışırken bile kendileriyle ilgilenilmesini bekliyor. Şirketler ise yüksek sağlık ve güvenlik standartlarını sağlayabildikleri konusunda emin olmak istiyor. Biz de iş ortaklarımızın günlük operasyonlarında ihtiyaç duyduğu tüm değişiklikleri gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Türkiye’de 28 yıldır yemekten teknik bakıma, tesisyönetiminden temizliğe, bahçe bakımı ve ilaçlamadan enerji yönetimine kadar50’ye yakın alanda hizmet veren Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi, dünyaçapında Covid-19 salgınının bir sonucu olarak iş ortaklarının sağlık,operasyonel süreçler ve yeni normalde güven sorunlarıyla başa çıkabilmeleri için “Rise with Sodexo” programını başlattı.

Türkiye CEO’su Ahmet Zeytinoğlu normalleşme sürecinde adaptasyona dair beş adım olarak , “Uzman risk değerlendirmeleri ile hazırlanın ve süreci yeniden başlatın. Dezenfeksiyondan temassız hizmetlere kadar uzanan hizmetler aracılığı ile insanları ve mekanları koruyun. Hem sahada hem de evde çalışanlara yönelik sağlıklı ve sürdürülebilir gıda hizmetleri sunan gel-al çözümleri, dijital servis hizmetleri ve yemek kartları ile en iyi performansı göstermelerini sağlayın. Çalışanların sağlık ve iletişim ihtiyaçlarını destekleyin. Maksimum verimlilik için işyeri deneyimini ve enerji yönetimini optimize edin- çevresel sorumluluk açısından taahhütlere saygı gösterirken birinci sınıf sürdürülebilirlik ilkelerini uygulayın.” Açıklamalarında bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu