GündemSpor

Beşiktaşlı Sedat bu sezonda Balıkesirspor Baltok’da

BEŞİKTAŞ oyuncusu 22 yaşındaki Sedat Şahintürk bu yılda Balıkesirspor Baltok forması giyecek.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok, geçen sezon takımda forma giyen Beşiktaş oyuncusu Sedat Şahintürk ile yeniden anlaştı. Bir yıl daha Balıkesirspor Baltok forması giyecek olan sok kanat oyuncusu Sedat, takımlar birlikte bugün antrenmana çıktı. Sedat geçtiğimiz sezon forma giydiği 28 maçta 7 kez rakip fileleri sarsmıştı.

Yeniden Balıkesirspor Batok’ta olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Sedat, bu sezon takımını Süper Lig’e çıkarmak için mücadele edeceğini söyledi. Balıkesirspor’u evi gibi gördüğünü ifade eden Sedat, “Balıkesirspor Baltok’da bir aile gibiyiz. Burada kendimi en iyi şekilde göstermek için çalışıyorum. Bu sezon Süper Lig’e çıkacağıma inanıyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor’da futbola başlayan Sedat, altyapıda Osmanlıspor, Üçyol Doğuspor, Kocaeli 1937 Sekaspor formaları giydikten sonra 2016’da Beşiktaş’ta profesyonel oldu. Beşiktaş A Takımında sadece 2 kez kupa mücadelelerinde şans bulan genç oyuncu, Balıkesirspor Baltok’taki performansıyla dikkat çekmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu