Gündem

BESOB İFTARINDA ESNAF BULUŞTU

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği geniş bir katılımla Balkonuk Center’da gerçekleştirildi. Siyaset dünyası ve esnafları buluşturan iftarda Başkan Fehmi Erdem “Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir iftarda buluştuk” dedi.

 

 

Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğine Balıkesir’de 85 oda başkan, yönetim kurulu ve genel sekterleri ile misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.  Balkonuk Center’da düzenlenen iftar sofrası bugüne kadar vefat eden esnafların ruhlarına hediye edilen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. 85 oda başkanı, yönetim kurulu üyeleri, genel sekreterleri ve davetlilerin katılımıyla hep birlikte oruç açtı. Şükür duasının ardından bir konuşma yapan BESOB Başkanı Fehmi Erdem iftar yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür etti. Başkan Erdem “Mübarek Ramazanı şerifinin bereketi üzerinize olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bu güne kadar sürdürdüğümüz birliği sürdürmeye devam edeceğine eminim. 11 ayın sultanı Ramazan ayında hep bir arada bulunmak da ayrıca sevindirici” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BİR İFTAR

 

Esnaflar ve oda başkanlarıyla birlikte güzel bir iftarda buluştuklarını söyleyen BESOB Başkanı Fehmi Erdem, “Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde esnaf kardeşlerimizle aynı sofrada buluştuk. Oda başkanlarımız, esnaflarımız, Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ile siyaset ve iş dünyası temsilcileri ile iftarımızı yaptık. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği iftarımızı her Ramazan’da yapıyoruz. Ve çok güzel bir atmosfer oluyor. Bizi yalnız bırakmayıp davetimize gelen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BESOB tarafından düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, Av.Adil Çelik, Belgin Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan,  eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kurum ve daire müdürleri, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Başkanları, STK temsilcileri Büyükşehir Belediye eski başkanı Ahmet Edip Uğur ve çok sayıda davetli katıldı. Fatma Kara

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu