GündemEkonomi

BEST A.Ş KORUYUCU MASKE ÜRETİMİNE ÜRETİMİNE BAŞLADI

Yırcalı Holding Kuruluşu olan BEST – Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş, lazer kesimli maske üretimiyle İl Sağlık Müdürlüğünün hizmetinde.

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformu (KÜSİ) üzerinden tüm Balıkesir ili ARGE Merkezleri’ne iletilen, ilimizdeki sağlık personelinin koruyucu siperlik maske ihtiyacı olduğu haberi üzerine, ilimize destek olmak adına harekete geçen Best A.Ş. ARGE Merkezi; bünyesindeki 3D yazıcı ile koruyucu siperlik üretimine başladı.

Bu yıl 10. Yılını kutlayan ARGE Merkezimiz, gönüllü çalışanlar ile birlikte hafta sonu mesaileri yaparak en kısa zamanda fabrikanın sağlık ve güvenlik personelinin ihtiyacını hem de il Sağlık Müdürlüğü üzerinden il genelindeki sağlık personelinin ihtiyacını karşılamaya yardım edecek şekilde imalatı tamamladı.

03.04.2020 tarihinde, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri ile yaptığı protokol ile BEST ARGE Merkezi’nde üretilen maskeleri bedelsiz olarak teslim edildi. Best ArGe Merkezi Müdürü Ahmet Kerem KÖSEOĞLU, tüm sağlık personelinin emeklerine teşekkür ettikten sonra siperlik üretimine devam edileceğini ve ilimize destek için elimizdeki imkanları kullanmayı sürdüreceğinin bilgisini iletti.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu