GündemSpor

BEST Balıkesir Trabzon Deplesmanında

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında sahasında oynadığı son karşılaşmada Gaziantep Basketbol’u 78-71 mağlup ederek, ligdeki dördüncü galibiyetini alarak ligde tutunma umutlarını tazeleyen BEST Balıkesir, bugün deplasmanda oynayacağı Trabzonspor Medical Park karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

 

 

İlk kez bu sezon mücadele ettiği Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde sezonun dördüncü galibiyetini alan BEST Balıkesir, ligde kalma mücadelesinde en yakın rakipleri olan Demir İnşaat Büyükçekmece ve Muratbey Uşak ile arasındaki puan farkını ikiye indirdi.

 

Bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor Medical Park arasında üç puan fark bulunan BEST Balıkesir, deplasmandan galip dönerek dipten uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Ligde tutunabilme mücadelesi açısından her iki takım adına oldukça önemli olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan BEST Balıkesir’de sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Yunus’un yanı sıra tedavisi devam eden Murat da Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlığı geçen ve geçtiğimiz hafta Gaziantep Basketbol maçında sahada ki yerini alan Austin Nichols Trabzonspor Medical Park maçında da takımda ki yerini alacak.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu