Özel Haberlerİlçe Haberleri

BGYC Başkanı Koltuğunu Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı ve BGYC Başkanı Semra Aman Akyürek, görevini devretti. Devir-teslim töreninde, Başkan Akyürek, koltuğunu yeni Başkan Hatice Fahriye Eğinlioğlu öğrencisi Ahmet Can Ayaz Yıldız'a teslim etti.

BGYC Başkanı Koltuğunu Devretti

Bgyc Baskani Koltugunu Devretti 1
Bgyc Başkanı Koltuğunu Devretti

Başkan Ayaz Yıldız’a Öğrencilerden Sorular

TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı ve BGYC Başkanı olarak göreve başlayan Ahmet Can Ayaz Yıldız, 23 Nisan’da devraldığı göreve ilişkin öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin soruları arasında, yeni cemiyet binasının kullanımı da vardı. Başkan Yıldız, binanın lisans öğrencileri ile ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrencilerin yanı sıra üniversite öğrencileri için medya sektörüne rehberlik niteliğindeki etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyledi. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının buluşma noktası olarak kullanıldığını belirtti.

Bgyc Baskani Koltugunu Devretti 2
Bgyc Başkanı Koltuğunu Devretti

“Basının ne kadar kritik bir rol üstlendiğini gösteriyor”

Görevi devralan Ahmet Can Ayaz Yıldız basın mesleğinin önemine dikkat çekti. Yıldız, “Bugün 23 Nisan olması ve her yaş grubundan insanın mutlu olması, basının ne kadar kritik bir rol üstlendiğini gösteriyor. Ben herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Gerçekleşen devir teslim töreninde, General Kemal Ortaokulu’ndan Erol Tuğra Çakmak (12), Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu’ndan Yunus Eymen Çelikalp (12) ve Egemen Doruk Ahmet (12) gibi öğrenciler de yer aldı.

Haber Merkezi

Merhaba Gazetesi Çocukların Bayramını Kutladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu