Gündemİlçe Haberleri

Bigadiç Canları Da Unutulmadı

Bigadiç Canları Da Unutulmadı

Kovid-19 salgını sebebi ile ülke genelinde uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Bigadiç İlçesi’nde yaşayan sokak hayvanları unutulmadı.

MAMA DAĞITIMI YAPILDI

Kovid-19 salgını sebebi ile ülke genelinde uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Bigadiç İlçesi’nde yaşayan sokak hayvanları unutulmadı. İlçe belediye ekipleri tarafından hem kırsal hem de merkez mahallelerde farklı noktalara sokak canlıları için mama dağıtımı yapıldı. Bigadiç Belediye Başkanı ismail Avcu’nun talimatı üzerine yapılan mama dağıtım işlemlerinde sokak hayvanları ile bir araya gelen ekipler canlıların sağlık sorunları olup olmadığını da kontrol ettiler.

VATANDAŞLARDAN POZİTİF YAKLAŞIM

Bigadiç İlçesi’nde yapılan sokak hayvanları için mama dağıtımı ilçe sakinleri tarafından da sevinç ile karşılandı. İsmail Avcu sosyal medya üzerinden vatandaşların faaliyete yönelik pozitif yaklaşımları için, “Sizler evdeyken aklınız dışarda kalmasın. Dışarı çıkamadığımız bu zor zamanlarda can dostlarımızı unutmadık. İlçemizde belli noktalara mama bırakarak sevimli dostlarımızın ac kalmaması için besleme faaliyeti gerçekleştirdik. Elimizden geldiğince ilçemizdeki her canlıya yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz. ” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu