GündemEğitimİlçe Haberleri

Bigadiç Eğitim Yatırımları Değerlendirildi

Bigadiç Eğitim Yatırımları Değerlendirildi

 

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Bülent Duman Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’yu makamında ziyaret etti.

YENİ AÇILACAK BÖLÜMLER İSTİŞARE EDİLDİ

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Bülent Duman Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’yu makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Müdür Bülent Duman ve İsmail Avcu Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu’nda yakın zamanda açılması planlanan Fizyoterapi Programı ve Adalet bölümü ve 2021 yılı eğitim programında öğrenci alımı için yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundular. Eğitime yönelik yatırımların değerlendirildiği ziyarette Müdür Duman yenliklerin ilçeye hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

BAŞKAN AVCU’DAN REKTÖR KUŞ’A TEŞEKKÜR

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu yapılan ziyarette İlçeye yapılan eğitim yatırımlarından büyük memnuniyet duyulduğunu dile getirerek açıklamada bulundu. Başkan Avcu açıklamasında, “ Bigadiç Devlet Hastanemizde yapımı devam eden Hidroterapi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Ünitesi ile de işbirliği halinde olacak bölümümüz hem eğitim hem istihdam açısından ilçemize büyük katkı sağlayacaktır .Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan Balıkesir Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr.İlter Kuş’a teşekkür ederiz. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu