GündemEkonomiİlçe Haberleri

Bigadiç Süt-Bir Ürünleri Yurt Dışında Da İlgi Görüyor

Bigadiç Süt-Bir Ürünleri Yurt Dışında Da İlgi Görüyor

Bigadiç Süt Birliği Başkanı Murat Değer ürünlerin kalitesinin yurtdışına açıldığını söyledi. Başkan Değer, “Ürün çeşitliliği alanında da sınır tanımayan Süt Bir’in kalitesinden ödün vermeyen çeşitliliğini hem ülkemize hemde yurtdışına tanıtıyoruz” dedi.

SÜT BİR’DE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ SINIR TANIMIYOR

Sudan Tarım Bakanına Sütbir  Bigadiç peyniri, oğlak güvecii ve yağcıbedir halısı takdim etti.Sudan Tarım Bakanı ile istişarelerde bulunarak ürünler hakkında görüş alışverişi yapan Bigadiç Süt Birliği Başkanı Murat Değer,Süt bir Bigadiç kalitesini yurt dışına açtıklarını söyledi.

Sudan Tarım Bakanından Ürünlere Övgü

Bigadiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği’ni ziyaret eden Sudan Tarım ve Orman Bakanı Tahir Muhammed Harbi’ye Bigadiç Oğlak Güveci, ayrıca Bigadiç Tahin Helvası, Bigadiç Süt-Bir Peynir Ürünlerini ve Bigadiç Yağcıbedir Halısı ikram etti. Hayvancılığı yakından ilgilendiren birçok konunun ele alındığı bir görüşmenin yapıldığı buluşmada karşılıklı istişarelerde bulunuldular. Bakan Harbi, takdim edilen gıdaları çok beğendiğinin altını çizerek ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu